fbpx

Rækkehuse til salg

 

Hos Fink Ejendomme har vi altid huse til salg fra en håndfuld forskellige projekter med hver deres unikke særpræg. Herunder kan du skabe dig et overblik over det nuværende udvalg af huse fra vores forskellige igangværende projekter.

Huse til salg på Bøgeparken

Bøgeparken, Hammerum

Smukke rækkevillaer på ny spændende udstykning ved Hammerum gl. Skole.

Huse til slag på Remmehuse

Remmehuse, Ikast

Energivenlige rækkevillaer i den østlige del af Ikast nær alsidige fritidsaktiviteter

Huse til salg på Skovbybækvej

Skovbybækvej, Ikast

11 rækkevillaer i den vestlige del af Ikast ved natur og tæt på motorvejen.

Kommende boliger

Vi bygger hele tiden nye boliger og arbejder på nye spændende projekter. Her kan du se hvilke områder, der snart kommer nye boliger til salg.

Boliger ved Fuglsang Sø

Fuglsang Allé, Herning

Ved Fuglsang Sø opføres lejligheder til salg i en helt ny fremtidssikret bydel

Byggegrund i Gjellerup ved Herning

Gjellerup

Spændende nyt boligområde i det nordøstlige Gjellerup med varieret bebyggelse.

Fremtidssikrede boliger
Vores huse er altid tegnet og bygget med omhu, og sikrer dig derfor et hjem og bolig, som ikke kun er i høj kvalitet i dag, men også i morgen og langt ud i fremtiden. Hos FinkEjendomme fremtidssikrer vi boligen ved at bygge efter de nyeste og bedste standarder, samt med høj kvalitet i byggeprocessen. Vi anvender altid de bedste materialer, som vi ved kan holde, og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Dermed får du et vedligeholdelsesfrit hus, som er flot at se på langt ud i fremtiden.

Alle vores huse er energivenlige, hvilket både et godt for miljøet og for din pengepung. Det betyder, at du med et nyt hus fra Fink Ejendomme kan glæde dig over betydelige energibesparelser – særligt hvis du flytter fra et hus af ældre dato.

Fremvisning og åbent hus
Vi har løbende fremvisninger og du kan til enhver tid kontakte os for at booke en fremvisning. Derudover afholder vi hver anden søndag åbent hus, hvor du også er mere en velkommen til at komme forbi og få information, rundvisning, en kop kaffe og en snak om husene i de forskellige områder. Til åbent hus er vores dygtige boligrådgiver til stede for at svare på spørgsmål og hjælpe dig i processen frem mod købet af din drømmebolig.

Få let overblik over købs- & byggeprocessen her.

Når du får overdraget nøglen til dit hus fra os, modtager du altid et nydeligt rengjort hus i indflytningsklar stand, således at det eneste du skal tænke på, er at flytte dine private ejendele ind og sætte dit personlige præg på dit nye hjem. Med vores højkvalitetshuse og dine møbler, billeder og ejendele skaber vi sammen det perfekte hjem for dig.

Interesseret i at høre mere?