fbpx

Fuglsang Allé

Ejer- og lejeboliger i en helt ny fremtidssikret bydel

Søfrontvillaen på Fuglsang Alle

Ny bæredygtig bydel

Ved Fuglsang Sø opføres ca. 290 lejligheder til salg og udlejning i en helt ny fremtidssikret og bæredygtige bydel.

Boligerne vil ikke alene blive bygget på mere bæredygtig vis, de vil også inspirere beboerne til at knytte aktive fællesskaber og træffe valg med klimaet for øje.  

Boligerne

Etape 1, som består af ejerboliger placeret i forreste række ned mod søen, har byggestart til juni 2023, og det forventes at denne etape står færdigopført ultimo 2024.

Vi arbejder stadig med planerne for de første lejeboliger, og tidsplanen er endnu ikke fastlagt.

Fuglsang Allé er et stort projekt, som forventes at tage mellem 5-8 år inden hele området er i mål.

Byggeriet vil blive udført i 3-5 etager, som er forskudt af hinanden for netop at opnå optimale udsigtsforhold for alle. 

Søfronttårnet på Fuglsang Alle

Er du interesseret i en bolig?

Gå ind på vores projekt-hjemmeside www.fuglsangalle.dk og læs meget om boligerne og hele det store projektet. Her finder du ledige boliger til salg, og hvis det er en lejebolig, du er interesseret i, kan du også skrive dig på vores interesseliste.

Bolig med altan ved Fuglsang Sø
Rækkevilla med lysindfald opført af Fink Ejendomme2

Naboskab og fællesskab

Udover de nye lejligheder opføres også et fælleshus / bydelshus som socialt mødested med bl.a. vinterbadeklub og aktiviteter.

Der vil også være flere mindre fællesarealer med faciliteter, som skaber grobund til et spirende og aktivt nabofællesskab med bl.a. gildesal, værksted, fitness og fælles haverum.

Målgruppe

Lejlighederne henvender sig til alle, der ønsker at bo tæt på både byen og naturen – ældre såvel som unge, par og børnefamilier.

Der planlægges også et område med lejeboliger, der kun udlejes til seniorer. Her lægges der op til aktiviteter og fællesskab, der kan tilføre noget ekstra til det gode seniorliv.

Men projektet består hovedsagelig af almindelige lejligheder som er uden aldersbegrænsning – både salg og udlejning.

Rækkehus opført af Fink Ejendomme

Beliggenhed

Fuglsang Allé ligger ned til Fuglsang Sø i Herning, som indbyder til aktiviteter med venner, familie eller på egen hånd. Her er det muligt at fiske, bade, cykle, løbe og meget andet. Der er plads til friluftsliv og gode rammer at opholde sig i. Ved Fuglsang Sø finder du også Det Blå Rum, som giver adgang til gode natur- og vandoplevelser.

Fuglsang Sø er placeret centralt mellem Tjørring og Herning midtby, og er et skønt område at bo i, hvis man godt kan lide vand og natur.

Indkøb 1 km
Herning City 5 km
Skole 4 km
Herningholm Erhvervsskole 3,7 km
Herning Gymnasium 4 km
Baboon City 3 km
Gødstrup Sygehus 4,5 km