fbpx

Vores boliger

Vi bygger hovedsagelig rækkehuse og tilbyder flere forskellige hustyper med varierende størrelser fra 100 kvm – 146 kvm. Med et Fink rækkehus får du et lækkert, moderne og funktionelt hus med meget lidt vedligeholdelse. Vores rækkehuse har nemme private haver med solterrasse, carport og tilhørende redskabsskur.

Vi går op i smukke lysindfald og lyse rum. Der er højt til loftet i husets hjerterum – med køkken og stue – og det lyddæmpede loft giver en fantastisk akustik. Vores HTH-køkken har indbyggede kvalitetshvidevarer.
Hos Fink Ejendomme er høj kvalitet standard.

 

Individuelle boliger

Hos Fink Ejendomme har du mulighed for netop at vælge den bolig, som passer bedst til dine behov og ønsker.
Du får som køber mulighed for at sætte dit eget individuelle præg på huset. Vi leverer således den ydre ramme i huset, men de enkelte detaljer, og det indvendige rum får du selv lov at tilpasse ud fra dine personlige præferencer.

Besøg vores udstillingshus og få inspiration og information om de løsninger, materialevalg, køkkener og badeværelser, vi kan levere til dit drømmehus.

 

Fremtidssikrede boliger

Vores huse er altid tegnet og bygget med omhu, og sikrer dig derfor et hjem og bolig, som ikke kun er i høj kvalitet i dag, men også i morgen og langt ud i fremtiden.

Hos Fink Ejendomme fremtidssikrer vi boligen ved at bygge efter de nyeste og bedste standarder, samt med høj kvalitet i byggeprocessen. Vi anvender altid de bedste materialer, som vi ved kan holde, og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Dermed får du et vedligeholdelsesfrit hus, som er flot at se på langt ud i fremtiden.

Alle vores huse er energivenlige, hvilket både et godt for miljøet og for din pengepung. Det betyder, at du med et nyt hus fra Fink Ejendomme kan glæde dig over betydelige energibesparelser – særligt hvis du flytter fra et hus af ældre dato.

 

Fremvisning og åbent hus

Vi har flere udstillingshuse, og du kan til enhver tid kontakte os for at booke en fremvisning.

Derudover afholder vi cirka hver anden søndag åbent hus, hvor du også er mere en velkommen til at komme forbi og få information, rundvisning, en kop kaffe og en snak om husene i de forskellige områder.

Til åbent hus er vores dygtige boligrådgiver til stede for at svare på spørgsmål og hjælpe dig i processen frem mod købet af din drømmebolig.

stue i rækkehus bygget af Fink Ejendomme