fbpx

Tidligere projekter

Siden år 2014 har vi i Fink Ejendomme specialiseret os i at udvikle boligområder med nøglefærdige, moderne kvalitetshuse med plads til liv og trivsel. Vi har således kompetencerne til at styre hele processen fra bar mark til skønne boliger i komplette områder med veje, stier og fællesarealer – altid tæt på både by og natur.

Herunder finder du de projekter, som vi har udviklet og gennemført.

Rækkehuse på Enkehøj i Brande bygget af Fink EJendomme

Skovbybækvej

På Skovbybækvej i den vestlige del af Ikast har vi i 2024 fuldført et projekt med 11 kvalitetsrækkehuse, placeret på en rummelig udstykning, med luft og åbenhed omkring boligrækkerne.
Boligerne er vores velkendte energi- og vedligeholdelsesvenlige rækkehuse i ét plan med egen carport, have og terrasse.

Boliger er omgivet af naturskønne grønne arealer og skov, men har en placering med nem adgang til byens centrum og den nærliggende motorvej.

Rækkehus på Bøgeparken opført af Fink Ejendomme
Indendørs i rækkehus på Bøgeparken opført af Fink Ejendomme

Remmehuse

I et eftertragtet kvarter i den østlige del af Ikast opførte vi i 2022/2023 et boligområde, bestående af 12 eksklusive salgsrækkevillaer og 23 moderne lejeboliger.

Salgsrækkevillaerne strækker sig over den vestlige del af udstykningen, mens de 23 lejeboliger danner en selvstændig klynge i den østlige del.

Alle boligerne er i vores kendte høje kvalitet og opført som energivenlige boliger i vedligeholdelsesvenlige materialer. Salgsboligerne varierer i størrelse fra 121-146 kvm, mens lejeboligerne spænder over 90-110 kvm.

Boligområdet ligger i gåafstand til både naturskønne stier og skoven i Skelhøje Plantage.

De 23 lejeboliger blev solgt til investor i efteråret 2023.

Salgsrækkevilla på Remmehuse:

Rækkehus på Remmehuse opført af Fink Ejendomme
Rækkehus på Remmehuse opført af Fink Ejendomme

Lejebolig på Remmehuse:

Rækkehus til leje på Remmehuse opført af Fink Ejendomme
Rækkehus til leje på Remmehuse opført af Fink Ejendomme
Lejeboliger på Ravnsvadparken opført af Fink Ejendomme

Ravnsvadparken

43 moderne og klimaoptimerede udlejningsrækkehuse blev i 2023 opført i den vestlige del af Ikast. Boligerne er udviklet i klimavenlige materialer og byggeriet er DGNB Guld certificeret. Boligerne er 3-4 værelser på 90-110 m2.

På Ravnsvadparken er der ekstra plads til naturen med spredt bebyggelse og store grønne områder, der giver et unikt og spændende boligområde. Her er plads til både legepladser, bålsted, fodboldbane og frugttræer og buske.

Udlejningsprojektet blev solgt til investorer i efteråret 2023.

Rækkehuse på Enkehøj i Brande bygget af Fink EJendomme

Bøgeparken

På Bøgeparken i Hammerum har vi opført 29 smukke rækkevillaer i høj kvalitet. Husene er i 1 plan med særlig arkitektonisk kvalitet både udvendig og indvendig, og opført som laveenergihuse i vedligeholdelsesvenlige materialer. 

Boligerne blev opført på en ny spændende udstykning ved den gamle Hammerum skole, hvor skolens tidligere boldbaner nu er blevet til Bøgeparken. Området har en attraktiv placering med gode stisystemer og kun 5 km til Herning.

Husenes facade er muret i blødstrøgen Rød Mørk passende til det omkringliggende område. Der er etableret et hyggeligt fællesareal, hvor områdets flotte lindetræer er bevaret, og en fin sti og areal med bænke og bålplads er anlagt.

Rækkehus på Bøgeparken opført af Fink Ejendomme
Indendørs i rækkehus på Bøgeparken opført af Fink Ejendomme
Rækkehuse på Enkehøj i Brande bygget af Fink EJendomme

Enkehøj

På Enkehøj har vi opført 8 attraktive 1 plans rækkevillaer, som er beliggende i naturskønne omgivelser i Brande. Boligerne er placeret direkte ud mod et hyggeligt skovområde, så den smukke natur når helt ind i baghaven og den sydvendte terrasse. Foran huset er der en gård mellem skuret og carporten, og her er det omvendt oplagt at indtage morgenkaffen.  

Både ind- og udvendige materialer er kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden, og de lever naturligvis op til moderne krav om holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Enkehøj ligger tæt på Brande by, hvor der er gode indkøbs- og handlemuligheder.

Køkken i rækkehus på Enkehøj bygget af Fink EJendomme
Badeværelse i rækkehus på Enkehøj bygget af Fink EJendomme
Tavlundparken opført af Fink Ejendomme

Tavlundparken

2020 påbegyndte vi opførelsen af 30 villarækkehuse på Tavlundparken i Lind, som er den sydligste bydel i Herning. Tæt på motorvejen, Messecenter, Boxen og Knudmose er dette område blevet et skønt hjem for mennesker i alle aldre..

Rækkehusene på Tavlundparken er kendetegnede ved deres store vinduespartier i stuen, som bidrager til et utroligt flot udseende udefra såvel som indefra, ligesom det giver en helt masse lys i boligen indenfor. Husene er bygget i forskellige typer og størrelser, men alle med have, carport, terrasse og redskabsskur.

Både ind- og udvendige materialer er kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden, og de lever naturligvis op til moderne krav om holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Køkken i rækkehus på Enkehøj bygget af Fink EJendomme
Badeværelse i rækkehus på Enkehøj bygget af Fink EJendomme
Rækkehuse på Bøgildvej opført af Fink Ejendomme

Bøgildvej

I et skønt beliggende kvarter i en lomme ved “fuglekvarteret” i Ikast har vi opført et hyggeligt rækkehuskvarter med i alt 15 1-plans huse.  Boligerne er med særlig arkitektonisk kvalitet og opført i gode og solide materialer fra førende leverandører. 

I midten af boligkvarteret er et hyggeligt fællesareal med bænke og bålfad.

Boligområdet er forbundet med gode stisystemer og midtbyen kan nåes på 10 min. Der er derudover kort vej til skole / uddannelse og samlingsstedet “Hjertet”.  

Rækkehuse på Bøgildvej opført af Fink Ejendomme
Rækkehuse på Bøgildvej opført af Fink Ejendomme
Rækkehus opført af Fink EJendomme på Blåbærvej
Rækkehus opført af Fink EJendomme på Blåbærvej

Blåbærvej

I den sydlige del af Brande har vi opført 5 energivenlige og attraktive rækkehuse i høj kvalitet med store vinduespartier i køkken/alrum, egen have, carport og redskabsskur.

Rækkehusene er bygget i to forskellige typer og fælles for dem er, at der er højt til loftet, masser af lys og fantastisk indendørs akustik. Loftet er således udført i træbeton, som produceres med det formal at skabe god indvendig akustik. De store vinduespartier i stuen består af solglas, som reducerer solindfald og dermed sikrer at rummet ikke bliver ubehageligt varm om sommeren. Samtidig nedsætter solglas varmetabet når det er koldt.

Rækkehuse på Lindebakken bygget af Fink Ejendomme

Lindebakken og Lindebakken Syd

I 2018 købte og udviklede vi byggegrunde til otte 2-plans rækkehuse og tolv 1-plans rækkehuse i Tjørring, som hører til den nordligste del af Herning. Husene ligger tæt på både Holing- og Fuglsang Sø, ligesom Løvbakkerne også er i nabolaget. Derfor er ikke blot husene luksuriøse, men omgivelserne er også helt unikke.

Husene er placeret midt i et frodigt og naturskønt område og tegnet, bygget og opført på en måde, hvor omgivelserne udnyttes bedst muligt. Haver, altaner og terrasser er placeret således at solens stråler udnyttet, ligesom der er udsigt til både Holing- og Fuglsang Sø. Med denne placering har beboerne rig mulighed for både gå-, svømme- og badeture, da der er omfattende stisystemer i området og en stor badesø mindre end 1 km derfra.

Stue / køkken i rækkehus på Lindebakken bygget af Fink Ejendomme
Lindebakken 2 etagers rækkevilla opført af Fink Ejendomme
Rækkehuse på Koustrup Mark bygget af Fink Ejendomme

Koustrup Mark

I 2017 påbegyndte vi opførelsen af 60 villarækkehuse på Koustrup Mark i Lind, som er den sydligste bydel i Herning. Tæt på motorvejen, Messecenter, Boxen og Knudmose er dette område blevet et skønt hjem for mennesker i alle aldre og som vi er meget stolte over at have udviklet.

Ny Koustrup Mark er bygget rundt om Vognhuset, som blev bygget tilbage i 2004 af den tidligere ejer af grunden, Svend Aage Lauridsen. Bygningen blev brugt til at huse hans private virksomhed, der opkøbte, istandsatte og videresolgte hestevogne. Huset har været besøgt og beundret af mange i årenes løb og i 2005 vandt Svend Aage Herning Kommunes Bygningspræmieringspris for den flotte arkitektur i Vognhuset. Du kan læse hele Vognhusets historie her.

Rækkehusene på Ny Koustrup Mark er kendetegnede ved deres store vinduespartier i stuen, som bidrager til et utroligt flot udseende udefra såvel som indefra, ligesom det giver en helt masse lys i boligen indenfor. Husene er bygget i forskellige typer og størrelser, men alle med have, carport, terrasse og redskabsskur samt en masse lækkert tilbehør.

Rækkehuse på Koustrup Mark bygget af Fink Ejendomme
Vognhuset på Koustrup Mark
Rækkehuse på Engholm Søpark er Fink Ejendommes tidligere projekt

Engholm Søpark

I 2014 påbegyndte vi udviklingen af dette enestående projekt i naturskønne område i det nordøstlige Herning. Projektet og boligerne er helt unikke grundet den lækre placering med Engholm Sø til den ene side, Herning by til den anden, samt den lette adgang til motorvejen. I dag er området hjemsted for både unge, ældre og børnefamilier.

Rækkehusene er bygget i forskellige typer, som dog alle har det til fælles, at der at højt til loftet og masser af lys. Derudover er den indvendige akustik fremragende, da loftet er udført i træbeton plader.

Rækkehuse på Engholm Søpark er Fink Ejendommes tidligere projekt
Indendørs i rækkehuse på Engholm Søpark er Fink Ejendommes tidligere projekt