fbpx

Nørretorp

Nyt boligområde i det nordøstlige Gjellerup med varieret bebyggelse

På Nørretorp i Gjellerup er et helt ny boligområde på vej ved grønne enge og marker, kun 7 km fra Herning. Her tilbydes en række boligmuligheder for enhver familietype: Parcelhusgrunde, kompakthuse og rækkehuse til både salg og leje.

Med fokus på fællesskab byder boligområdet på skønne fællesarealer og et fælleshus for alle beboere.

byggegrund i Gjellerup

Byggegrunde

I den første etape tilbyder vi 10 parcelhusgrunde, med størrelser fra 1000 til 1197 kvm. Lokalplanen er godkendt og parcelhusgrundene udbydes meget snart til salg.

Beliggende i det nord­østlige Gjellerup, grænser disse grunde op til vidstrakte marker og frodige områder.

Gør nybyggerdrømmen til virkelighed i dette spændende nye boligområde, hvor nærhed til både natur og hverdagens nødvendigheder skaber den perfekte ramme om familielivet.

 

Vælg din egen byggepartner

Grundene er med overtagelses fra september 2024 og afleveres byggemodnede og klar til, at du kan realisere dit drømmehjem.

Du har friheden til at vælge din egen byggepartner og designe dit eget drømmehus, så det det opfylder din families unikke behov og præferencer.

Vi anbefaler, du læser områdets Lokalplan nr. 32.B14.1 igennem, der beskriver, hvordan og hvor I må bygge på grunden.

Byggegrunde i Gjellerup

Fællesskab blandt naboer

På Nørretorp skabes der gode rammer for fællesskab blandt naboer, hvor et centralt fælleshus udstyret med køkken og toiletter tjener som hjertet for sociale sammenkomster.

 

Omkring dette hus vil der være bordebænkesæt og bålplads. Boligkvarteret vil desuden byde på flere fællesarealer med indbydende opholds- og legeområder.

I boligområdet opføres et fælleshus udstyret med køkken og toiletter, der tjener som hjertet for sociale sammenkomster.

Omkring dette hus vil der være bordebænkesæt og bålplads. Boligkvarteret vil desuden byde på flere fællesarealer med indbydende opholds- og legeområder.

Rækkehus Fink Ejendomme

Ejerboliger på Nørretorp

I boligområdet Nørretorp opfører Fink Ejendomme i de kommende år både rækkehuse og kompaktvillaer (mindre fritlæggende hus på ca. 150 kvm). Disse moderne boliger, der tilbydes som projektsalg, kommer med en række tilvalgsmuligheder, så du har frihed til at tilpasse og gøre boligen til dit helt eget drømmehjem.

Tøv ikke med at skrive dig på vores interesseliste, hvis du er interesseret i disse kommende ejerboliger. Så informerer vi dig, når salget starter.

 

Lejeboliger på Nørretorp

Boligområdet på Nørretorp vil også komme til at byde på et udvalg af moderne og gennemførte lejeboliger i varierende størrelser. Boligerne opføres i høj kvalitet som energivenlige rækkehuse i et plan med en funktionel planløsning, der matcher forskellige behov.

Er du interesseret i en lejebolig i dette kommende nye boligområde i Gjellerup, så tilmeld dig vores interesseliste. Vi holder vi dig opdateret med de seneste nyheder og informerer dig, når udlejningen starter.

 

bålplads på fællesarealer i Gjellerup NØ

Beliggenhed

Gjellerup er beliggende 7 km øst fra Herning og er et eftertragtet område. Perfekt for børnefamilier og alle, der værdsætter let adgang til dagligdagens nødvendigheder. Området har et veludviklet net af stiforbindelser og cykelveje, der sikrer sikker passage til skole, idrætshaller og lokale fritidsaktiviteter.

Den nyligt opførte Lindbjergskole og de tilknyttede multi-idrætshaller tilbyder et bredt spektrum af aktiviteter for alle aldre. Hammerum-Gjellerup er kendt for sit stærke foreningsliv med et væld af aktiviteter inden for gymnastik, fodbold, håndbold og spejderarbejde.

Kun 2 km væk ligger det populære friluftsbad i Hammerum, som er et hit i sommermånederne, hvor både store og små kan nyde vandet, hoppepuden og grillfaciliteter.

Gjellerup er beliggende 7 km fra Herning Bymidte, og kun 5 km til herningCentret, som er det største center i Midtjylland med over 80 special-butikker, der dækker alle behov for den moderne familie.

Værdsætter du nærhed til naturen så inviterer områdets stisystemer til lange gå- eller cykelture, hvor du kan opleve naturen, der blandt andet udfolder sig i Gjellerup Enge. Og for hundeejere er hundeskoven et ideelt sted at nyde friheden sammen med din firbenede ven.

Der er gode transportforbindelser til både Herning og Aarhus via tog fra Hammerum, samt bybusser. Motorvejen mod Vejle, Holstebro og Århus nås i bil på blot 5 minutter.

Indkøb 1,5 km
Skole 1,5 km
Hammerum Hallen 1,5 km
Friluftsbadet 2 km
Sportscenter Ikast 5,3 km
Herning Centret 5 km
Ikast Gymnasium 5 km
Gødstrup Sygehus 13 km

Ideoplæg

Bebyggelsesplan Gjellerup