fbpx

Knopsvane Allé

Dobbelthuse i naturskønne og bynære omgivelser i Galten

stue i dobbelthus til salg Galten

Dobbelthuse til salg i Galten

16 eksklusive dobbelthuse opføres i høj kvalitet i forskellige størrelser på Knopsvane Allé i Galten.
Boligerne er i ét plan med en funktionel planløsning.

Boligerne bygges i vedligeholdelsesvenlige materialer og som energivenligt byggeri efter BR18 med god lydisolering og med et energiforbrug på et minimum.

De første 4 huse forventes klar til indflytning til januar 2024.

Boligerne

Boligerne opføres med et stort og lyst køkken alrum, som er huset hjerterum, samt flotte moderne badeværelser. Der er højt til loftet, god akustik og store vinduespartier i fuld højde bringer lyset ind fra syd.

Husene kommer med lækkert inventar fra HTH, og du kan sætte dit personligt præg på boligen, da du har mulighed for at have indflydelse på inventarsammensætning og udseende.

På Knopsvane Allé køber du en 100% nøglefærdig bolig med fuldt anlagt have, indkørsel og terrasse. Alle boliger har egen carport med tilhørende redskabsrum.

Nyopført bolig til salg i Galten

Interesseliste

Er du interesseret i boligerne på Knopsvane Allé i Galten, kan du skrive dig op på vores interesseliste og blive kontaktet af en medarbejder, når salg og  af boligerne starter. Samtidig modtager du vores vores nyhedsbrev, hvor vi løbende opdaterer omkring projektet.

Salgsplaner

Inden længe har vi salgsplaner klar, så hold øje med siden….

Nyt boligområde i Galten set fra luften

Beliggenhed

Knopsvane Allé er beliggende i attraktive Galten, som byder på alle de faciliteter, man måtte ønske sig, for at få hverdagslivet til at gå op i en højere enhed.

Her er alle byens faciliteter indenfor kort afstand, med Søndergade hvor byens handelsliv med indkøb, bager, tøjbutikker, apotek og meget andet er samlet.

Derudover byder Galten på 2 gode skoler, fantastiske idrætsfaciliteter og en idrætsforening som samler byen. Byen byder desuden på biograf, bibliotek og masser af dejlige grønne rekreative områder. 

Knopsvane Allé er placeret ud mod smukke marker i byens nyere udstykning i den vestlige del af byen, en udstykning ved søen Gammelmose, som byder på stisystem som også let bringer beboerne ind til skole og Søndergade i Galten.

Fra området er Silkeborg og Aarhus blot ca. 15 minutter borte i bil, ligesom området er godt forbundet med regionale busser (linje 113)

 

Indkøb 2,5 km
Torvet 2,5 km
Skole 2,5 km
Daginstitution 2 km
Gammelmose 1 km
City Vest Århus 15 km
Skejby sygehus 22 km
Silkeborg bygrænse 20 km
Kim Krogh boligrådgiver hos Fink Ejendomme

Vi samarbejder med

EDC Projekt Poul Erik Bech /
EDC Galten
om salget af boligerne