fbpx

Lindebakken

Lindebakken ved Holing Sø

I 2018 påbegyndte vi udviklingen af 8 nye lækre rækkehuse i to plan i Hernings nordligste bydel, Tjørring. Alle huse blev bygget i absolut topkvalitet med store vinduespartier ud til haven på begge etager, sydvestvendte haver, altan på første sal og adgang til naturskønne områder lige i “baghaven”.

Grunden nær Holing Sø i det nordlige Herning fik navnet Lindebakken. Her er boligdrømme om et lækkert kvalitetsrækkehus blevet til virkelighed – og det er ikke svært at forstå hvorfor. Husene er placeret midt i et frodigt og naturskønt område og tegnet, bygget og opført på en måde, hvor omgivelserne udnyttes bedst muligt. Haver, altaner og tersasser er placeret således at solens stråler udnyttet, ligesom der er udsigt til både Holing- og Fuglsang Sø. Med denne placering har beboerne rig mulighed for både gå-, svømme- og badeture, da der er omfattende stisystemer i området og en stor badesø mindre end 1 km derfra.

Tjørring er Hernings nordligste bydel med ca. 6.000 indbyggere, som ligger nordvest for Herning centrum. Hovedforbindelsesåren er Holstebrovej, der bliver til Tjørring Hovedgade. Området hører til Tjørring Sogn og Herning Kommune.

Lindebakken øst for Tjørring ligger tæt på alt, hvad den moderne familie har brug for, for at få dagligdagen til at fungere. Lindebakken ligger meget tæt på Stjernen, som indeholder Tjørrings nye skole, der er en lækker folkeskole med ca. 400 elever, som går til og med 6. klasse. Efter 6. klasse flytter mange elever videre til Lundgårdskolen, der også ligger i Tjørring. I samme hus er der også vuggestue, børnehave og fritidsordning samt ungdomsklub. 

 


Geografiske fakta

  • 0,7 km til Tjørring Skole 

  • 0,7 km til Børnehuset Stjernen (vuggestue, børnehave, skolefritidsordning og ungdomsklub)

  • 0,7 km til Nordvest Hallen

  • 2,1 km til indkøbsmuligheder

  • 2,4 km til Lundgårdskolen

  • 5,0 km til motorvejen, med forbindelse til Århus, Vejle og Holstebro

  • 5,4 km til Herning Centrum

  • 5,6 km til det Gødstrup Supersygehus

  • 7,5 km til Jyske Bank BOXEN

  • 8,9 km til Herning Centeret 


Der er et godt og velfungerende foreningsliv i det nordlige Herning, med aktiviteter til hele familien. Her er der mulighed for at blive en aktiv del af lokalsamfundet, og skabe gode relationer og nye bekendtskaber.

Infrastrukturen i Tjørring er rigtig god. Det er nemt at komme med bybussen til Herning midtby. Ligeledes er det hurtigt at komme ud til motorvejen, så du nemt er på vej mod Århus, Vejle eller Holstebro, og på ca. 10 minutter vil du i bil kunne være i Herning midtby.

Er du interesseret i vores nuværende projekter, kan du finde dem her.