Huse til salg

Hos FinkEjendomme har vi altid huse til salg fra en håndfuld forskellige projekter med hver deres unikke særpræg. Herunder kan du skabe dig et overblik over det nuværende udvalg af huse fra vores forskellige igangværende projekter. Ved at klikke på det ønskede område, finder du et udvalg af flotte huse med billeder og plantegninger ligesom du læse mere om lokalområdet og dets tilbud til dig og din familie.

Ny Koustrup Mark

Lind, 7400 Herning

Lindebakken

Holing Sø, 7400 Herning

Blåbærvej

7330 Brande

 

Fremtidssikrede boliger

Vores huse er altid tegnet og bygget med omhu, og sikrer dig derfor et hjem og bolig, som ikke kun er i høj kvalitet i dag, men også i morgen og langt ud i fremtiden. Hos FinkEjendomme fremtidssikrer vi boligen ved at bygge efter de nyeste og bedste standarder samt med høj kvalitet i byggeprocessen. Vi anvender altid de bedste materialer, som vi ved kan holde, og som kræver et minimum af vedligeholdelse. Dermed får du et vedligeholdelsesfrit hus, som er flot at se på langt ud i fremtiden.

Alle vores huse er energivenlige, hvilket både et godt for miljøet og for din pengepung. Det betyder, at du med et nyt hus fra FinkEjendomme kan glæde dig over betydelige energibesparelser - særligt hvis du flytter fra et hus af ældre dato.

Fremvisning og åbent hus

Vi har løbende fremvisninger og du kan til enhver tid kontakte os for at booke en fremvisning. Derudover afholder vi hver anden søndag åbent hus, hvor du også er mere en velkommen til at komme forbi og få information, rundvisning, en kop kaffe og en snak om husene i de forskellige områder. Til åbent hus er vores dygtige boligrådgiver til stede for at svare på spørgsmål og hjælpe dig i processen frem mod købet af din drømmebolig.

Når du får overdraget nøglen til dit hus fra os, modtager du altid et nydeligt rengjort hus i indflytningsklar stand, således at det eneste du skal tænke på er, at flytte dine private ejendele ind og sætte dit personlige præg på dit nye hjem. Med vores højkvalitets huse og dine møbler, billeder og ejendele skaber vi sammen det perfekte hjem for dig.

Interesseret i at høre mere?

Udfyld kontaktformularen herunder med dine informationer, så hører du fra vores boligrådgiver snarest.

Nyhedsbrev