fbpx

Gårdhave Villa

Se vores Gårdhave Villa

Gårdhave Villaen omfavner grunden og skaber en varieret og inspirerende arkitektur.

Husets gårdhave giver en hyggelig og privat udendørs oase, som giver mulighed for at indrette et stemningsfyldt uderum med plads til fællesskab og privatliv.

Det store lyse køkken-alrum har åben forbindelse til stuen og fungerer som bindeled og samlingspunkt mellem voksen- og børneafdelingen. Boligen har 3-4 værelser, to badeværelser og bryggers.

Vores Gårdhave Villa er med ensidig taghældning, en funktionel planløsning og store vinduespartier.

Vi bygger kompaktvillaer på en mindre grund på vores egne udstykninger. 

Vores Gårdhave Villa findes i tre størrelser:

Gårdhave Villa 133 kvm

Gårdhave Villa 147 kvm

Gårdhave Villa 155 kvm

Rige muligheder for materialevalg

Når du køber en villa hos os, har vi allerede taget mange beslutninger for dig. Disse valg er foretaget med fokus på at skabe kvalitetshuse, der opretholder høj æstetik og kvalitet. Men I vil stadig skulle sætte jeres præg og tilpasse boligen efter jeres ønsker.

Vi tilbyder tre forskellige pakker for udvendigt materialevalg, der er nøje afstemt og giver jeres hjem et stilfuldt udseende. Om I vælger et lyst eller mere mørkt og gyldent udtryk, kan I være sikre på en løsning, der kombinerer æstetik og kvalitet.

Derudover har I rig mulighed for at personliggøre boligen indvendigt ved valg af bl.a. inventar, hvidevarer, gulve og klinker, så I får skabt netop jeres drømmebolig.

Aktuelle og kommende projekter med kompaktvillaer til salg

Vores villaer opføres på vores egne udstykninger. Se hvilke områder, vi opfører villaer til salg.

byggegrund

Christiansminde, Brande

Boligområdet er beliggende på en helt unik naturskøn udstykning i Brande. Området bliver med varieret bebyggelse, og der opføres et flot fælleshus.

SE MERE

Nørretorp Gjellerup

Nørretorp, Gjellerup

Spændende nyt boligområde i det nordøstlige Gjellerup med varieret bebyggelse. Her skabes plads til fællesskab blandt naboer med gode opholdsområder og flot fælleshus.

SE MERE