fbpx

Bøgildvej

Bøgildvej

Bøgildvej er skønt beliggende i en lomme ved “fuglekvarteret” i Ikast. Hver enkelt af rækkehusene opføres i gode og solide materialer fra førende leverandører.


Bøgildvej.jpg

Både ind- og udvendige materialer er kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden, og de lever naturligvis op til moderne krav om holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Hele byggeriet er desuden tilpasset de nye lovgivningsmæssige krav efter BR 18 til energibesparende isolering. Det gælder både isolering i fundament, i hulmur samt på loft, og det betyder, at energiforbruget i alle boliger ligger på et absolut minimum.


_Z7A3538 copy.jpg


_Z7A3499 copy.jpg


_Z7A3497 copy.jpg

De fem attraktive hustyper er fra 103 kvm og helt op til 146 kvm, med tilhørende carport og redskabsskur.

Alle huse har belægning foran det store vinduesparti, så der er rig mulighed for at nyde den foranliggende have. Samtlige huse kommer med lækkert inventar fra HTH, og derudover er det muligt at personliggøre huset med egne tilvalg.

Området

Der er få minutter på cykel til midtbyen af Ikast, som har et meget stærkt foreningsliv. Derudover er der kort gåafstand til gymnasiet, det nyopførte plejecenter og den internationale skole. Endvidere er der kort afstand til boldbaner – og ikke mindst “Hjertet” i Ikast, et nyt mødested for kultur, som samler undervisning, aktivitet, fællesskab, motion og leg på nye måder.

Der er desuden opført en ny vej ud til HI parken med kort afstand til motorvej, og du sparer dermed tid på turen til Herning

“ Hjertet ”

“Hjertet” er med til at samle undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder. Det nye samlingspunkt er et sted, hvor møder og relationer opstår på tværs af samfunds- og aldersgrupper.

Geografiske fakta

  • 0,7 km til Ikast Gymnasium

  • 1,6 km til Frisenborg Skulpturpark

  • 1,6 km til indkøbsmuligheder

  • 2,0 km til Lægernes Hus

  • 2,7 km til Herningmotorvejen

  • 9,0 km til Herning Centeret

  • 18 km til Jyske Bank Boxen

  • 20 km til Gødstrup Supersygehus


Bøgildvej placering

 


Er du interesseret i vores øvrige projekter, kan du finde dem her.