fbpx

Badeværele

Badeværelse

Et funktionelt rum med plads til hygge.

Badeværelset og toiletter er for mange af os det rum, hvor dagen starter – men også hvor den slutter. Når vi har åbnet øjnene i sengen, er badeværelset typisk det første sted, vi går hen. Derfor er det ikke uden betydning for vores dagligdag, humør og velvære. Og derfor er det heller ikke ligemeget hvordan vi indretter det.

Når du skal igang med at indrette og placere dit badeværelse, bør du derfor tænke dig godt om i forhold til hvordan rummet bedst skabes, så det faciliterer dine rutiner og din hverdag bedst. Kunsten består nemlig ikke kun i at skabe et overskueligt rum, der signalerer ro, men et rum som også fanger din egen personlige stil og udtryk. Mulighederne er uendeligt mange og derfor viser vi her på siden et udvalg af de løsninger, vi tidligere har lavet for vores kunder.


filios-sazeides-qeIuFR5vPm8-unsplash.jpg

Materialevalg og indretning

Mulighederne i et badeværelse er nærmest uendelige. Fra flisevalg til armaturer, skabe og brusekabiner findes der hundredevis af løsninger. Derfor er det en rigtig god ide, at komme ud og se nogle udstillingshuse for at få set nogle løsninger, der kan hjælpe jer på vej.

Fliser: lyse eller mørkt – store eller små?

Når det kommer til flisevalg, er der mange forskellige muligheder. På farvevalget kan du finde adskillige nuancer fra de helt lyse til de helt mørke, ligesom de også varierer i størrelser fra helt små firkanter til store kvadrater – og du kan sågar også få dem i mere aflange varianter. En mørk flise kan være helt utroligt flot at kigge på, men kræver ofte at man skaber noget balance med de øvrige elementer på badeværelset. Derfor er det en god idé at overveje hvilke andre elementer, du ønsker i rummet, samt hvilken interiør og pynt du vil dekorere det med. For meget mørkt kan give et dystert rum.

Kontrast på de hårde flader

Badeværelset rummer typisk klinker, armaturer og firkantede ophængte møbler, hvorfor der er en del hårde flader og skarpe kanter. Du kan med fordel skabe kontrast til disse og opnå varme og hygge i rummet ved at have store vamsede håndklæder ophængt, tykke bademåtter på gulvet eller stofkurve til opbevaring. Derudover kan hyggen intensiveres med duftlys og andre nipsting.

Rum til opbevaring

Ofte er badeværelset et af de lidt mindre rum i et hus og derfor er det vigtigt at tænke praktisk omkring opbevaringsløsninger i rummet. Håndklæder, vasketøj, sæbe, make-up og andre badeværelsesartikler kræver alle sin plads og det er derfor en god idé at tænke i reolpladser og skabe.

Rummets anvendelighed

Et badeværelse anvendes forskellige igennem livets faser. Som single har man typisk brug for mindre plads end et par har, og når en baby melder sin ankomst, bliver der pludselig brug for endnu mere plads. Tænk derfor på om I har eller får brug for puslebordsplads. Måske har I også en datter, der snart bliver teenager, hvilket ofte øger behovet for plads til make-up og parfumer. Disse ting er gode at overveje og man gør sig selv en tjeneste ved at være klar til forandringer på forhånd.

Rådgivning om badeværelset

Uanset hvad I ønsker fra jeres badeværelse, så kan vi være behjælpelige med at vælge det helt rigtige for jer. Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top og at der altid er de helt rigtige løsninger at vælge mellem. Giv os et ring på 75 77 24 77 eller send en mail til info@finkejendomme.dk, så står vi klar til at hjælpe jer på vej.