fbpx

Længe Villa

Se vores Længe Villa

Længe Villaens rektangulære form skaber regulære og funktionelle rum, der udnytter boligarealet optimalt.

Det store lyse køkken-alrum har åben forbindelse til stuen med en voksenafdeling og børneafdelingen i hver sin ende. Boligen har 3-4 værelser, to badeværelser og bryggers.

Længe Villaen er med ensidig taghældning, der giver et stilrent udtryk og er med store vinduespartier, der lader lyset strømme ind.

Boligtypen passer til stort set alle byggegrunde, men er især oplagt at bygge på en smal grund.

Vi bygger kompaktvillaer på en mindre grund på vores egne udstykninger. 

Vores Længe Villa findes i tre størrelser:

Længe Villa 130 kvm

Længe Villa 145 kvm

Længe Villa 155 kvm

Rige muligheder for materialevalg

Når du køber en villa hos os, har vi allerede taget mange beslutninger for dig. Disse valg er foretaget med fokus på at skabe kvalitetshuse, der opretholder høj æstetik og kvalitet. Men I vil stadig skulle sætte jeres præg og tilpasse boligen efter jeres ønsker.

Vi tilbyder tre forskellige pakker for udvendigt materialevalg, der er nøje afstemt og giver jeres hjem et stilfuldt udseende. Om I vælger et lyst eller mere mørkt og gyldent udtryk, kan I være sikre på en løsning, der kombinerer æstetik og kvalitet.

Derudover har I rig mulighed for at personliggøre boligen indvendigt ved valg af bl.a. inventar, hvidevarer, gulve og klinker, så I får skabt netop jeres drømmebolig.

Aktuelle og kommende projekter med kompaktvillaer til salg

Vores villaer opføres på vores egne udstykninger. Se hvilke områder, vi opfører villaer til salg.

byggegrund

Christiansminde, Brande

Boligområdet er beliggende på en helt unik naturskøn udstykning i Brande. Området bliver med varieret bebyggelse, og der opføres et flot fælleshus.

SE MERE

Nørretorp Gjellerup

Nørretorp, Gjellerup

Spændende nyt boligområde i det nordøstlige Gjellerup med varieret bebyggelse. Her skabes plads til fællesskab blandt naboer med gode opholdsområder og flot fælleshus.

SE MERE