fbpx

Udendørs

Terrasse og have

Stedet hvor livet mærkes, høres og duftes.

I alle vores huse medfølger have og terrasse. I enkelte modeller får du endda to haver og flere områder med terrasse ligesom du næsten altid kan tilpasse udendørsarealerne efter dine egne ønsker. Eksempelvis kan du vælge større belægningsområder og mindre græsareal, hvis en stor terrasse er vigtig for dig.

Vi lægger alle typer af terrasse – både træ og sten. Oftest lægger vi terrasser af betonsten, da disse er langtidsholdbare og ser ganske nydelige ud. Dertil bruger vi ofte ral til at udsmykke terrasserne med samtidig med, at store mængder regnvand kan finde en vej væk fra selve terrassen.


_Z7A2323.jpg

Dine ønsker i centrum

Grundlæggende er det dine behov og ønsker, som bestemmer udfaldet. Er en stor terrasse vigtig for dig? Skal den være overdækket delvist eller helt – og skal der være hegn omkring den for maksimal privatliv? Det er gode spørgsmål at stille dig selv før den endelig beslutning tages.

Har du brug for hjælp, rådgivning og sparring til planlægning og placering af din have og terrasse, således at den bliver lige nøjagtigt sådan som du ønsker – så tager endelig kontakt til os. Du kan fange os på telefon 75 77 24 77 eller skrive på info@finkejendomme.dk, så tager vores boligrådgiver kontakt til dig.