fbpx

Stue

Stuen

Stedet med plads til afslapning, afkobling og gode snakke.


you-x-ventures-6hDWAajuDv8-unsplash.jpg

Stuen er et af de helt centrale rum i hjemmet. Her mødes familien når der skal hygges, leges og slappes af. Det er også her venner opholder sig når de er på besøg og samtalerne er i centrum. Stuen er det rum, hvor mulighederne for indretning er flest, da stuen ofte er stor og rummelig, ligesom der kun er ganske få ting, bare skal være på plads i en stue. Resten er op til fantasien. Herunder finder du nogle billeder fra huse, vi har solgt til glade kunder, til inspiration i din egen indretning.

Når du skal indrette din stue eller vælge hvordan den skal placeres i dit nye hus, så tænk over hvilke stunder, stuen skal kunne rumme og facilitere for jer. Vi mennesker er forskellige og har derfor forskellige behov og hverdage. Din stue skal spille den bedst mulige rolle i din hverdag og derfor er det vigtigt at tænke over, hvordan dette gøres bedst muligt.

Gode råd til indretningen

Når du skal indrette din stue, er det værd at overveje hvordan I ønsker at bruge den. Er stuen et opholdsrum med stort fjernsyn og møbler der peger i denne retning, eller skal stuen kunne rumme, at børnene leger og at der hygges på alle måder? Hvis børnene skal have plads i stuen, kan I med fordel overveje forskellige opbevaringsløsninger til legetøjet, så dette kan gemmes væk hurtigt og effektivt – det er en god måde at undgå, at gulvet hele tiden flyder med bamser, dukker og andet legetøj.

Hygge eller funktionalitet?

Hvis den hyggelige stemning er vigtig, så kræver dette ofte plads til blomster og nipsting. Hvor meget er helt op til jeres ønsker og stil, men tænk gerne på, at der skal være hyldepladser og nogle flader til at stille pyntegenstande på. Små ledige rum ved lænestole i hjørner er ideelle til flotte blomster. Er du derimod ikke så meget til blomster og nipsting, men foretrækker istedet et minimalistisk udtryk, så er dine overvejelser nogle helt andre.

En lys og luftig stue

Skal stuen også kunne være et frirum, hvor tanker kan tænkes og tempoet sættes helt ned, så kan store vinduespartier være perfekte. Disse bidrager til et mere luftigt rum med følelse af god plads, og så giver det mulighed for at skabe en flot udsigt til have og lignende. Adgang direkte fra stue til terrasse er en populær løsning i mange hjem af samme årsag. Vinduerne giver også et lækkert lys i rummet, hvilket er vigtigt for vores trivsel og velvære. For at få endnu mere lys i stuen kan du således overveje om et ovenlysvindue er sagen. Vi mennesker trives bedst med rigelige mængder naturligt lys, så ovenlysvinduer, store vinduespartier og måske endda en sydvestlig placering af stuen, vil bidrage til masser af lys og højt humør blandt stuens brugere.

Fjernsyn eller ej

I de fleste hjem fylder fjernsynet en del. Moderne TV bliver større og større og husk derfor på, at I formentlig skal sætte en væg af til dette formål. Derudover er det klogt at gøre sig nogle tanker om, hvordan de større møbler – sofa, stuebord og lænestol – skal opstilles i relation til fjernsynet. I din indretning kan du overveje om fjernsynet skal være det centrale i stuen eller om det skal integreres sammen med de øvrige ting i stuen. Et fjernsyn kan med den rette kreativitet blive en del af udsmykningen i stuen.

Rådgivning, sparring og hjælp

Uanset hvad I ønsker fra jeres stuerum, så kan vi være behjælpelige med at vælge det helt rigtige for jer. Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top og at der altid er de helt rigtige løsninger at vælge mellem. Giv os et ring på 75 77 24 77 eller send en mail til info@finkejendomme.dk, så står vi klar til at hjælpe jer på vej.