fbpx

Soveværelse

Soveværelset

Stedet med plads til genopladning.

Et soveværelse er et at hjemmets vigtigste rum. Det er stedet, hvor dagens oplevelser bearbejdes ved hjælp af en god nattesøvn, og hvor batterierne oplades til den følgende dags start.

I soveværelset er det godt at have tænkt indretning igennem i hovedet før mødet med elektriker, da placering af stikkontakter m.m. er vigtige for anvendeligheden af værelset. Ønsker I eksempelvis TV på væggen, kræver det er velplaceret strømstik og en god væg at placere det på. Skal der ved sengekanten være plads til et sengebord stående på gulvet eller hængende på væggen, er det smart med en stikkontakt til formålet.


sonnie-hiles-DhFHtkECn7Q-unsplash.jpg

Dette er også en fordel i forhold til opladning af mobiltelefoner om natten. I nogle hjem, er soveværelset også hjemsted for et kontorhjørne med skrivebord, hvorfor stikkontakt til computer, læselampe og lignende er relevant at tænke ind.

Et roligt rum

Der er mange måder at skabe et rolig soveværelse på. Farvevalget på væggene, belysningen i både loft og på borde og ikke mindst indretning bidrager altsammen hertil. I tiden er mørke toner på væggene populære at eksperimentere med, ofte ledsaget af et sengetæppe og puder i lyse, afdæmpede nuancer for at skabe kontrast og balance. På væggene kan enkle motiver eller malerier i abstrakt stil og med afdæmpede toner give ro i rummet.

Et rum med varme

Et soveværelse må gerne være varmt at opholde sig i. Dette kan med fordel gøres med et blødt tæppe på gulvet, der blødt tager imod fødderne om morgenen, eller store puder i enden af sengen, der om aftenen tager imod en træt krop og omfavner denne, inden en god roman åbnes op i dæmpet aftenbelysning. Der er mange måder at integrere varme i et soveværelse. En spændende måde at skabe varme, farvespil og elegance i et rum på én og samme tid er ved brugen af velour i indretningen. Solens lys på overfladen af materialet skaber nogle skønne nuancer og giver rummet et særligt udtryk.

Besøg udstillingshus

Inden du kommer for godt igang med at placere og indrette dit fremtidige soveværelse, er det en rigtig god idag at besøge et udstillingshus for at blive inspireret og opleve stemningen på egen krop i husene. Eksempelvis kan en rundvisning i et udstillingshus overbevise jer om farvevalg eller om hvorvidt I skal have en skabsvæg eller et walk-in-closet istedet.

Uanset hvad I ønsker fra jeres soveværelse, så kan vi være behjælpelige med at vælge det helt rigtige for jer. Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top og at der altid er de helt rigtige løsninger at vælge mellem. Giv os et ring på 75 77 24 77 eller send en mail til info@finkejendomme.dk, så står vi klar til at hjælpe jer på vej.