fbpx

Filippinerne – Håb i en udfordrende tid

Hos Fink Ejendomme ønsker vi at række en hånd ud til dem, som har brug for det. Vi har som virksomhed valgt, at vi hvert år vil donere en del af vores overskud til særligt udsatte børn og unge.

I året 2021 gik nogle af pengene til en skole og børnehjem på Filippinerne. Corona har haft konsekvenser for alle! På Filippinerne har det bl.a. haft følgevirkninger for nogle af de mest udsatte skolebørn, herunder eleverne fra POCCA organisationen.

Som vi kender det fra Danmark, lukkede skolerne ned og undervisningen måtte foregå online. Udfordringen for de udsatte skolebørn her var, at de ikke havde adgang til internet, computer og skolematerialer.

Vi har har hjulpet børnene med at kunne fortsætte skolegangen / at modtage undervisning ved at donere printerudstyr samt skolematerialer til alle skolens børn. Vi har et håb om, at dette kan være et skridt mod en bedre fremtid med selvforsørgelse.

Igen i 2023 støtter vi dette projekt og har formidlet en donation til udvikling af børnehjemmet og skolen. Aktuelt har du brug for penge ind til en skoleudvidelse. 

Finkejendomme støtter klubtilbud i Ukraine
Finkejendomme støtter klubtilbud i Ukraine

Læs flere spændende artikler på bloggen