fbpx

Er du interesseret i at leje?

Her på vores hjemmeside kan du få et overblik over de boliger vi har til leje lige nu. Hvis du er interesseret i en af vores boliger, så book en fremvisning hos vores udlejningsansvarlige. Det giver den optimale fornemmelse af planløsning, materialer og beliggenhed.

Vi udlejer vores boliger efter først-til-mølle-princippet. Så har du allerede fundet den rigtige bolig, kontakt vores udlejningsansvarlige på mail eller telefon. Han sørger for at guide dig igennem det videre forløb, tilsende dig lejekontrakt og besvare de spørgsmål, der måtte opstå.

Se ledige lejeboliger

LEDIGE LEJEBOLIGER

Godt at vide, når du lejer en bolig hos os

Der kan nemt opstå spørgsmål i forbindelse med leje af bolig. Find herunder mere praktisk info, der kan være godt at vide, inden du flytter i en lejebolig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Depositum

Ved indflytning betales et depositum, der svarer til 3 måneders husleje og derudover 1 måneds leje i forudbetalt husleje. Det dækker den sidste måned, du bor i boligen.

 

Nøgleoverdragelse

Sammen med udlejeren vil der blive lavet en gennemgang af boligen – et flyttesyn. Du vil i samme anledning få overdraget nøglerne.

 

Fejl og mangler

Fejl og mangler skal registreres hos os senest 14 dage efter overtagelsesdato. 

 

Husorden

I lejeboliger udarbejdes der en husorden, som er fælles for alle i ejendommen – både beboere og deres gæster. Formålet er at passe på ejendommen, de fælles arealer og at skabe god orden mellem lejerne.

 

Husdyr

Har du en hund, kat eller andre mindre husdyr, så har du mulighed for at søge om tilladelse dertil. Dyret må ikke være til gene for de andre beboere, og der kan evt. forventes ekstra omkostninger ved udflytning pga. ekstra slitage.

 

Kontakt vores udlejningsansvarlige

Kim Krogh

Tlf: 27845874

E-mail: kik@finkejendomme.dk