fbpx

Nørretorp Gjellerup

Nyt boligområde i naturskønne omgivelser
med plads til fællesskab

Sommerfest

med første spadestik
Torsdag d. 27. juni
kl. 16.00-18.00
Læs mere

Attraktive byggegrunde og boliger til salg og leje

På Nørretorp i Gjellerup vil et nyt boligområde vokse frem. Dette nye boligområde har en naturskøn og attraktiv placering ved vidstrakte marker og frodige områder, men stadig tæt på skole og byens tilbud

Her skabes gode rammer for fællesskab blandt naboer med indbydende opholds- og legeområder og et fælleshus tilgængeligt for alle beboere.

Boligområdet på Nørretorp er attraktivt for alle familietyper. Find din drømmebolig enten som ejer eller lejer – vi tilbyder:
Parcelhusgrunde, villaer og rækkehuse til salg samt rækkehuse til leje.

 

Byggegrunde i Brande

Trygge rammer

Nørretorp tilbyder en idyllisk og fredelig atmosfære, perfekt for børnefamilier og alle, der værdsætter nærheden til naturen samt let adgang til dagligdagens nødvendigheder.

Omgivelserne inviterer til et liv med stærkt naboskab og legende børn i nærområdet. Et veludviklet net af stiforbindelser og cykelveje, sikrer sikker passage til skole og lokale fritidsaktiviteter.

Boligkvarteret vil inkludere et fælleshus og flere gode fællesarealer, der bliver naturlige samlingspunkter for områdets beboere.

Fælleshuset

I boligområdet opføres et fælleshus udstyret med køkken og toiletter, der er ideelt til alt fra børnefødselsdage til nabosammenkomster.

Fælleshuset fungerer som områdets samlingspunkt og giver ideelle betingelser for at styrke nabofællesskabet på Nørretorp.

Udenfor vil en skøn legeplads, bordebænkesæt og bålplads tilbyde mulighed for leg og underholdning. 

fælleshus Nørretorp

Plads til nabofællesskab

På Nørretorp skabes der gode rammer for fællesskab blandt naboer, hvor et centralt fælleshus fungerer som hjertet for sociale sammenkomster.

 

Boligkvarteret vil desuden byde på flere fællesarealer med indbydende opholds- og legeområder.

Find din drømmebolig enten som ejer eller lejer

Boligområdet på Nørretorp er attraktiv for alle familietyper. Find din drømmebolig enten som ejer eller lejer – vi tilbyder:
Parcelhusgrunde, villaer og rækkehuse til salg, samt rækkehuse til leje.

Byggegrunde

10 parcelhusgrunde med attraktiv beliggenhed til salg. Byg din drømmebolig i Gjellerup.
Du vælger selv din byggepartner.

SE MERE

Villaer

Moderne optimerede boliger tilbydes som projektsalg, med mulighed for en række tilvalg. Vi tilbyder 2 boligtyper fra 130-155 kvm.

SE MERE

Rækkehuse

Energivenlige kvalitetsrækkehuse i varierende størrelser tilbydes som projektsalg, med mulighed for en række tilvalg.  

SE MERE

Lejeboliger

Moderne og gennemførte rækkehuse til leje. Boligerne er i varierende størrelser i et plan med egen carport og have.

SE MERE

Beliggenhed

Gjellerup er beliggende 7 km øst fra Herning og er et eftertragtet område. Perfekt for par, børnefamilier og alle, der værdsætter let adgang til dagligdagens nødvendigheder. Området har et veludviklet net af stiforbindelser og cykelveje, der sikrer sikker passage til skole, idrætshaller og lokale fritidsaktiviteter.

Den nyligt opførte Lindbjergskole og de tilknyttede multi-idrætshaller tilbyder et bredt spektrum af aktiviteter for alle aldre. Hammerum-Gjellerup er kendt for sit stærke foreningsliv med et væld af aktiviteter inden for gymnastik, fodbold, håndbold og spejderarbejde.

Kun 2 km væk ligger det populære friluftsbad i Hammerum, som er et hit i sommermånederne, hvor både store og små kan nyde vandet, hoppepuden og grillfaciliteter.

Gjellerup er beliggende 7 km fra Herning Bymidte, og kun 5 km til herningCentret, som er det største center i Midtjylland med over 80 special-butikker, der dækker alle behov for den moderne familie.

Værdsætter du nærhed til naturen så inviterer områdets stisystemer til lange gå- eller cykelture, hvor du kan opleve naturen, der blandt andet udfolder sig i Gjellerup Enge. Og for hundeejere er hundeskoven et ideelt sted at nyde friheden sammen med din firbenede ven.

Der er gode transportforbindelser til både Herning og Aarhus via tog fra Hammerum, samt bybusser. Motorvejen mod Vejle, Holstebro og Århus nås i bil på blot 5 minutter.

Indkøb 1,5 km
Skole 1,5 km
Hammerum Hallen 1,5 km
Friluftsbadet 2 km
Sportscenter Ikast 5,3 km
Herning Centret 5 km
Ikast Gymnasium 5 km
Gødstrup Sygehus 13 km
Nørretorp Gjellerup

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsmail for at modtage seneste nyt om projektet på Nørretorp og vores andre spændende projekter.

Navn(Påkrævet)
Jeg er interesseret i: