fbpx

Leverum med personlighed

Kom indenfor i Julia og Rasmus’ Fink rækkevilla

Vi har været på besøg hos Julia og Rasmus, der har købt en 100 kvm Fink rækkevilla i Hammerum. Her har de skabt et hjem sammen med deres 2-årige søn, der ikke blot er komfortabelt og funktionelt, men som også udstråler en hyggelig, personlig og indbydende atmosfære.

I boligen mødes man af modige farvevalg og gennemtænkte detaljer. Væggene i hele huset er holdt i 2 farver – en brændt orange og en lys grøn – der harmonerer smukt med det mørke køkken- og badeværelsesinventar og skaber en konstant og beroligende rød tråd gennem boligen.

Små, men effektfulde detaljer, som en orange fuge ved gulv- og badeværelsesklinker, komplementerer farvetemaet perfekt og fine egetræ- og messingdetaljer tilføjer et strejf af elegance.

Julias kreative flair og skarpe øje for boligindretning afspejles blandt andet i hjemmets unikke og legende indretningsvalg. En gammel gymnastikbuk og en simpel bøjlestang omdannet til et stilfuldt planteophæng, skaber rumdeling i køkken/alrummet, og på børneværelset giver charmerende dekorationer en personlig og hjertevarm stemning.

JULIA OG RASMUS FORTÆLLER:

”Vi elsker vores køkken/alrum – det er et leverum. Det er her, vi samles – både til daglig, og når vi har gæster. Man kan gå og lave mad, mens man stadig er sammen med resten af familien. Det kan vi godt li.

Vi har valgt en stor køkkenø med ekstra god bordplads, og en køkkenniche med høje skabe, der giver masser af opbevaringsplads og skaber hygge og dynamik.

Vi nyder at eje vores eget hus og ikke skyde penge efter en lejlighed eller sidde i en ældre bolig med bekymringer om vedligeholdelse eller uforudsete udgifter.

Vi kan klart anbefale et Fink rækkehus. Kvaliteten er toppen, og vi føler det er luksus med gulvvarme og godt indeklima.

Det er fantastisk at flytte ind i en nybygget bolig, hvor vi ikke har skulle tage stilling til små detaljer, som man slet ikke synes, man har forstand på. Her var en gennemarbejdet løsning, som vi har kunnet lave tilvalg ud fra. Vi har fået god hjælp og vejledning fra Fink gennem hele processen.

Det har også været positivt at flytte ind i et helt nyt boligkvarter, hvor alle er nye naboer, og vi har mærket et ønske om at skabe et godt nabofællesskab – lige fra sports- og grillaften til praktisk snerydning”.

 

Mød vores kunder

Læs flere kundehistorier og hør deres oplevelse med at bygge med Fink Ejendomme.