fbpx

Kundecase:

Heidi Mikkelsen


rækkehus lindebakken 2 etager

Heidi på terassen foran sit lækre rækkehus.

En dag kørte jeg forbi byggeskiltet ved Lindebakken i Tjørring. Det var på et tidspunkt, hvor jeg boede til leje efter at have boet i egen nybygget villa tidligere. Jeg synes billederne af husene og beliggenheden så interessant ud, så jeg tog kontakt til FinkEjendomme fordi jeg tænkte, at skulle jeg købe hus igen, skulle det være lidt mindre end sidst og samtidig ligge i området omkring Tjørring. Og der passede rækkehuset her perfekt. Nu sidder jeg så i huset og min oplevelse med at købe hus hos FinkEjendomme har været positiv.


lækre moderne rækkehuse

3D tegning af de 8 huse på Lindebakken.

Ved hvert møde har jeg mødt venlige mennesker og jeg fik hurtigt indtrykket af, at dette var mennesker, jeg kunne have tillid til og godt turde at bygge hus med. De enkelte udfordringer der opstod undervejs i processen blev løst let og smertefrit, hvilket var rart at opleve. Byggeriet fejler heller ikke noget – min egen far er tømrer og har været meget positiv omkring kvaliteten af byggeriet hele vejen igennem.