fbpx

God rådgivning og vejledning
gav Ellen og Reinar den optimale byggeoplevelse

 

ELLEN OG REINAR FORTÆLLER:

Vi havde i noget tid kigget efter en mindre bolig, og da vi så, at Fink Ejendomme byggede i Lind, tog vi kontakt. Efter besøg i et Fink udstillingshus og med et godt indtryk af Fink Ejendomme, besluttede vi os for, at vores nye bolig skulle være en Fink rækkevilla.

For os har det været meget positivt at bygge med Fink Ejendomme. Vi har oplevet venlighed og service lige fra starten. I hele processen har vi haft den samme kontaktperson, og det har været så dejligt, man bare kunne ringe, hvis der var noget, vi ville spørge om, eller hvis vi i byggeprocessen fx lige ville ned at måle op.

Vi fik rigtig god rådgivning fra Fink Ejendomme både i forhold til tilvalg, men de kom også med gode forslag til hvordan løsninger kunne tilpasses netop vores behov. Vi kom fra en ældre bolig og fik god vejledning til nye moderne løsninger, bl.a. i forhold til belysning. Fink Ejendomme var gode til at præsentere de forskellige muligheder. Og alle løsninger i huset er blevet rigtig godt.

Vi fulgte løbende med i byggeprocessen – ja, man følte næsten, man selv var bygherre. Huset overtog vi til aftalte tid, og vi blev endda klar til at holde jul med børn og børnebørn i huset en måned efter.

Efter indflytning har vi også kunne få råd og vejledning fra Fink Ejendomme. Og de få reparationer, der opstod i starten, kom håndværkerne og ordnede med det samme.

Vi nyder at bo i et helt nyt hus, og det er skønt, at der er så lidt at vedligeholde. I disse tider er det også en fordel at bo i et hus med så lavt energiforbrug – det kan vi klart mærke. Vi er særligt glade for det store fællesrum med køkken alrum. Det er et dejligt lyst rum med god akustik. Her er også plads, når hele familien er samlet.

Det har på alle måder været et godt forløb at bygge med Fink Ejendomme. Vi er så glade for huset – og også området med gode naboer.

Mød vores kunder

Læs flere kundehistorier og hør deres oplevelse med at bygge med Fink Ejendomme.