fbpx

Anette og Erling fik ny bolig med optimal udnyttelse af boligarealet

 

ANETTE OG ERLING FORTÆLLER:

Vi har ledt fra Ringkøbing til Silkeborg, i jagten efter en ny bolig. Vi havde for stort hus og for stor have til vores behov nu.

Det har været en proces for os at blive klar til at flytte fra vores dejlige hus, hvor vi havde boet i 29 år. Vi har brugt en del tid på at finde ud af, hvor vi fremover skulle bo.

Vi har set rigtig mange plantegninger både på nybyg og eksisterende boliger – og set mange eksempler på dårlig udnyttelse af kvadratmeter. Men dette hus, det sad lige i skabet. Fink Ejendomme har skabt en rigtig god planløsning uden spild.

Så for os var det planløsningen, der solgte huset. Til vores behov var indretningen perfekt. Vores gæster siger også: ”Hold da op, så meget plads her er. Der er jo ingen spildplads”. Det store vinduesparti og loftshøjden gør, at man ikke føler sig presset inde, og huset er lyst og føles større end det er.

Vi var med i processen inden huset blev støbt og havde mulighed for at lave forskellige ændringer i forhold til indretningen. Fink Ejendomme lyttede til vores ønsker, også selv om vi gerne ville have nogle anderledes løsninger, så fik vi det, som vi gerne ville have det. Alt er flot udført, og det er gedigent håndværk. Huset er blevet lige, som vi ønskede. Vi har følt os hjemme fra 1. dag.

I byggeprocessen var vi løbende forbi og kunne følge byggeriet. Fink Ejendomme holdt tidsplanen til punkt og prikke, så det er godt arbejde.

Vi har glædet os til at komme til et sted, hvor alle her på vejen er nye for hinanden. Vi synes det er spændende med et nyt kvarter, som vi alle er med til at skabe.

Det har været en positiv oplevelse at bygge hus med Fink Ejendomme, og vi er meget tilfredse.

Mød vores kunder

Læs flere kundehistorier og hør deres oplevelse med at bygge med Fink Ejendomme.