fbpx

Køkken

Køkken/alrum

Stedet med plads til lektier, madlavning, kaffe og hinanden.


ionut-vlad-idXQEOxhmvU-unsplash.jpg

Køkkenet er på mange måder husets hjerte i mange hjem. Her samles familien i hverdagene rundt om køkkenbordet, hvor måltiderne indtages, samtalerne foretages og lektierne ordnes. Det er her maden laves, mens ungerne leger og mange hyggelige stunder finder sted i netop dette rum – ofte ledsaget af et god glas vin til de særlige anledninger. Herunder finder du et udvalg af billeder taget i forskellige huse, vi har bygget og leveret til glade kunder gennem tiden. Brug dem gerne som inspiration til din egen indretning.

Når du skal indrette dit køkken eller måske vælge hvordan køkkenet skal placeres i dit nye hus, så overvej grundigt hvilke stunder rummet skal kunne rumme for jer. Mennesker er forskellige og det samme er vores behov og hverdag. Og dit køkken skal kunne rumme netop din personlighed og hverdag. Det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvad køkkenet skal kunne for dig.

Køkkenets anvendelse

Skal køkkenet rumme lektielæsning, kaffeaftaler, børneleg m.m. mens maden laves på komfuret? Så kunne et godt valg være en ekstra lang og bred bordplade samt en eventuel ø i køkkenet med plads til et par barstole, således at samtaler kan føres mens maden laves. Når I vælger bordplade, så tænk over om den skal være let at rengøre efter at børnene eksempelvis har tegnet på den eller om den skal være mere smart og sart, men samtidig mindre børnevenlig.

Et lyst køkken

Også lyset i køkkenet er noget, I bør overveje. Hvis køkkenet placeres mod sydvest vil I opnå et stærkt naturligt lys i dagens lyse timers. Ligeledes er ovenlys en god mulighed i køkkenet, som kan bidrage til et flot naturligt lys i hverdagen. Lys er samtidig fordrende for liv og mennesker trives godt i store, lyse rum. Derfor kan det være værd at overveje et større vinduesparti i forbindelse med køkkenet.

Opbevaring og depot

Har du mange nipsting, urtepotter, køkkenmaskiner, kolonialvarer og vaser, som du måske ikke bruger hele tiden, men alligevel er glad for at have og anvende fra tid til anden? Så overvej om der tilstødende til køkkenet er behov for et depotrum til opbevaring af disse ting. De fleste af os har genstande, som vi ikke bruger dagligt, men nødigt vil undvære. Her er et depotrum guld værd – så disse ting kan tages frem når behovet opstår.

Udtryk og stil

Jeres stil i de øvrige rum og udsmykning generelt har også betydning for, hvilket køkken I bør vælge. Særligt er frontvalg i drømmekøkkenet vigtigt. Så tænk over jeres præferencer – er det minimalistisk, klassisk, moderne, New York’er-stil eller noget helt andet? Så skal jeres køkken selvfølgelig afspejle dette.

Uanset hvad I ønsker fra jeres køkken, så kan vi være behjælpelige med at vælge det helt rigtige for jer. Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top og at der altid er de helt rigtige løsninger at vælge mellem. Giv os et ring på 75 77 24 77 eller send en mail til info@finkejendomme.dk, så står vi klar til at hjælpe jer på vej.