fbpx

5 gode grunde til at vælge Fink Ejendomme

Huskøb er en af livets helt store investeringer og medfører et væld af følelser og forventninger. Derfor er det vigtigt at du går ind i bygge- og købsprocessen med ro i maven og fuldstændig tryghed.

Her finder du de 5 bedste grunde til, at du roligt kan vælge FinkEjendomme til at bygge og levere dit drømmehus.

Stue i rækkehus bygget af Fink Ejendomme

Erfaring

Du har blot én chance for at bygge det ideele hus for dig og familien. Derfor er vores erfaring med udvikling af boligprojekter i større skala samt enkelte villahuse vigtig for dig.

Vores rådgivere og håndværkere har omfattende erfaring på området og garanterer dig den bedste løsning uanset hvad dine ønsker og behov måtte være.

Tryghed

Køb af nyt hus vækker mange følelser og skaber store forventninger. Derfor er det yderst vigtigt, at have fuldstændig tryghed og ro i maven når du vælger leverandør til opgaven. Vi tilbyder dig et trygt forløb uden uforudsete omkostninger og vores kvalificerede, nærværende og engagerede medarbejdere tager dig i hånden helt fra starten, hvor huset endnu kun er en drøm, og indtil slutningen hvor drømmen realiseres og nøglen til dit nye hjem overdrages til dig. Vi er desuden blevet udnævnt Gazelle-virksomhed af Børsen hele fem gange og har opnået AAA-rating. Med andre ord er vi her også i morgen.

Fink EJendomme har AAA-rating

Fleksibilitet

For at dit nye hus rent faktisk bliver dit drømmehus er det vigtigt, at du har indflydelse på hvordan det bliver designet, bygget og indrettet. Vi sætter derfor god tid af i købs- og byggeprocessen til at lytte til dine ønsker og ud fra disse finde de bedste løsninger sammen.

Om du køber række- eller villahus, er det hos os altid muligt for dig at bruge din kreative sans til at opnå netop det hus, du ønsker dig.

Kvalitet

I Fink Ejendomme er kvaliteten i byggeriet én af vores tre kerneværdier. Vi sætter en ære i godt håndværk og derfor arbejder vi udelukkende med vores egne håndværkere frem for underleverandører.

Således har vi samtlige kompetencer internt i virksomheden og det betyder at vi har fuldstændig hånd i hanke med byggeriet. Beslutninger, ændringer og kommunikation mellem de forskellige teams foregår derfor gnidningsfrit. Ud fra vores erfaring, er dette klart den bedste løsning, som giver dig det bedste slutresultat i absolut topkvalitet.

Værdi

Vores projekter er gennemtænkte og velplanlagte, hvorfor placeringen af dit hus altid er attraktivt i forhold til dine ønsker. Vi bygger desuden i bæredygtige materialer og med metoder, som belaster miljøet mindst muligt.

Derudover udvikler vi huse og projekter med kunden for øje, hvorfor du vil opnå maksimal værdi for pengene. Målet er, at dine drømme realiseres gennem vores ekspertise til den bedst mulige pris og med så høj brugsværdi som muligt for dig.

 

Stue i rækkehus bygget af Fink Ejendomme