fbpx

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde og læse svarene på nogle af de spørgsmål, vi bliver stillet ofte.

  

Hvor har I kontor og kan man besøge jer? ▾

Vi har i øjeblikket kontor på Koustrup Mark i Lind (Herning) og du er meget velkommen til at komme forbi til en snak. Book eventuelt en aftale her, så vi er sikre på at have en medarbejdere klar til at tage imod dig.

Hvorfor skal jeg bygge med jer? ▾

Det skal du kun, hvis det føles helt rigtigt. At købe hus er en stor beslutning og derfor er det vigtigt, at have ro i maven når købs- og byggeprocessen går igang. Vi bidrager med vores erfaring og ekspertise i byggeriet til at give dig et nyt hjem i absolut topkvalitet. På den måde sikrer vi, at du får maksimal værdi for pengene. Derudover gør vi vores ypperste for, at du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. Sidst men ikke mindst, så er vi fleksible, så du kan skræddersy dit hus til at passe præcis til dig. Læs eventuelt artiklen 5 gode grunde til at vælge FinkEjendomme her.

Bygger I typehuse? ▾

Nej, ikke på traditionel vis. Vi bygger individuelt udformede huse med personligt præg og har derfor ikke et udvalg af typehuse, at vælge ud fra. Har du en grund, som du ønsker at bygge hus på, og har du gjort dig nogle tanker om, hvordan du ønsker at huset skal være, så tag kontakt til os – så hjælper vi dig resten af vejen.

Hvorfor skal jeg vælge at købe et rækkehus? ▾

Du skal vælge et rækkehuse, hvis du vil have meget for pengene og have et lækkert, moderne og funktionelt hus med meget lidt vedligeholdelse. Til alle vores rækkehuse følger have, terasse, carport og redskabsskur således at solen kan nydes i sommermånederne og snemænd kan bygges i vinterperioden. Men udendørsarealet er typisk ikke større end at det kan passes på meget få timer månedligt. For yderligere information, så læs eventuelt vores artikel om rækkehuse her.

Hvem køber I inventar fra? ▾

Vi har et fast og rigtig godt samarbejde med HTH Køkkenet i Holstebro. Deres inventar er af høj kvalitet og vi er rigtig glade for den service, de giver vores kunder. Eksempelvis er oplevelsen af at besøge deres butik i forbindelse med tilvalg til huset noget helt særligt.

Hvordan ser købsprocessen ud for et nyt hus? ▾

Det afhænger af typen af hus, du er interesseret i. Købs- og byggeprocessen for hhv. rækkehuse og fritliggende parcelhuse er ikke helt ens. Du kan få overblik over købsprocessen her.

Kan jeg leje et hus af jer? ▾

Det korte svar er nej. Vores huskoncept er fokuseret på salg af huse i allerhøjeste kvalitet og dette betyder typisk, at den månedlige leje bliver for høj for de fleste. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten og derfor koncentrerer vi os om at bygge boliger med henblik på salg.

Hvornår bygger I i mit område? ▾

Hvis du ønsker information om hvornår vi sætter gang i nye byggeprojekter og eventuelt i nærheden af dig, så tilmeld dig vores nyhedsmail – så får du nyheder om projekter løbende.

   

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Tag endelig kontakt til os her.

 


 

Vil du læse mere?