fbpx

Carport/Skur

Carport/garage & skur

Stedet for udendørs opbevaring og funktionalitet.

De rummelige og yderst praktiske carporte findes både som fritliggende modeller og som integrerede løsninger i forlængelse ad huset. Det samme gælder for garager. Dertil kan disse findes som enkelt eller dobbelt carporte. For at finde den rigtige løsning for dig, skal du overveje behovet – har du én eller flere biler? Og tænk også over hvorvidt dette vil eller kan ændre sig i fremtiden, så du ikke ender med for lidt plads i carporten.

Dernæst skal du overveje hvilket materiale du ønsker carporten i. Den kan opføres i træ, en kombination af træ og mursten eller den mest moderne og populære løsning: vedligeholdelsesfri fibercement med træstruktur. Dette giver dig et yderst flot udseende, som intet kræver i vedligeholdelse, hvorfor du istedet kan bruge tiden på familien eller din hobby.


_Z7A2415.jpg

Redskabsskur med plads

Alle vores huse udstyrer vi med et redskabsskur. Afhængig af grundens størrelse og dit behov, varierer størrelsen på skuret. Men et skur til opbevaring af redskaber, cykler og havemøbler er et must-have i et moderne hus.

Går du med tanker om at bygge hus og ønsker sparring til placering eller andre valg i forbindelse med carport og skur, så kan vi altid være behjælpelige. Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top og at der altid er de helt rigtige løsninger at vælge mellem. Giv os et ring på 75 77 24 77 eller send en mail til info@finkejendomme.dk, så står vi klar til at hjælpe jer på vej.