fbpx

Boligkøb fra A-Z

Overvejer du at købe nyt hus, men har svært ved at overskue processen og de mange små skridt, der skal tages, før drømmen kan realiseres?

Her giver vi et overblik, der hjælper dig med at få overblikket over rejsen fra boligjæger til boligejer med udgangspunkt i et typisk boligkøb hos os.

Det starter med banken

For at komme tættere på at realisere din boligdrøm har du brug for at vide, hvor meget du kan købe bolig for. Det er et af de første spørgsmål, du skal have afklaret, inden du går videre i boligjagten. Vi anbefaler at du tager kontakt til en bankrådgiver, så I sammen kan gennemgå din økonomi og dine fremtidsplaner med henblik på at få et købsbevis, så du helt præcist ved, hvor meget du kan få lov at låne.

Find drømmehuset

Når du har været i banken og fået afklaret økonomien, er det tid til at kigge på huse. Du bør basere dit valg af hus på din nuværende livssituation, men også tage fremtiden i betragtning.

Besøg et af vores udstillingshuse og få en snak med vores boligrådgiver, som kan hjælpe med at afklare dine ønsker og behov for din kommende bolig.

Dialog og aftale

Når du har bestemt dig for boligtype og beliggenhed afholder vi hos Fink Ejendomme altid et indledende møde, hvor dialogen om dit nye hus startes og en projektbeskrivelse udarbejdes.
Når dette er på plads og du er tilfreds, så afholdes endnu et møde hvor aftalen underskrives. I denne sammenhæng er det vigtigt at din bank har stillet en såkaldt bankgaranti for lånet.

Personlige detaljer og tilkøb

Inden huset bygges og færdiggøres, indkalder vores boligrådgiver til et møde med henblik på tilvalg til dit nye hus. Det er her du for alvor sætter dit personlige præg på huset med alle de mindre, men betydningsfulde detaljer, der har afgørende betydning for, at huset bliver helt dit eget. På dette tidspunkt vil du blive indkaldt til et møde med HTH Køkkenet i Holstebro, som er vores leverandør og samarbejdspartner på inventar til husene. De byder på god kaffe, hyggelig stemning og gode rammer, hvor du kan vælge de helt rigtige løsninger for dig.

Se købsprocessen hos FinkEjendomme her

tryghed i boligkøb

Gennemgang af huset

Cirka en uge før dit hus står helt færdigt og er klar til at blive afleveret med nøgle til dig, gennemgår du huset sammen med boligrådgiver for at sikre, at alt er som det skal være. Her findes eventuelle fejl og mangler, som slutteligt rettes og klargøres til den endelige aflevering.

Nøglerne overdrages

Når dit hus er færdigt og den aftalte dato for køb af dit nye hus, overdrager vores boligrådgiver nøglerne til dig og gennemgår huset med dig, så vi er sikre på, at du lander godt i dit nye hjem.

Herefter er der blot at sige: VELKOMMEN HJEM!