fbpx

Udstillingshus i Ikast

Skovbybækvej 3

På Skovbybækvej i Ikast har vi et 121 kvm udstillingshus med en meget funktionel planløsning.

Huset er indrettet med 3 værelser samt et åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen. Derudover er der entré, to dejlige badeværelser og praktisk bryggers.

Plantegning over udstillingshus på Remmehuse

Køkkenet er fra HTH, hvor farverne er kombineret med hvidt og mørk sandfarvet laminat. Farver i køkkenet er en populær tendens, og den flotte sandfarve, skaber her modspil og karakter til det klassiske hvide.
Køkkenet er desuden fyldt med lækre kvalitetshvidevare fra Siemens.

I huset er der, som i alle vores rækkevillaer, store vinduer i stuen, som giver et fantastisk lys ind i boligen. Der er adgang til en dejlig terrasse fra stuen.

Boligens badeværelser er begge indrettet med toilet, brus og håndvask. Her går den mørke sandfarve fra køkkenelementer igen og skaber sammen med de matchende sandfarvede klinker en rolig atmosfære.
Der er fra soveværelset direkte adgang til det ene af boligens badeværelser.

Badeværelse på Remmehuse
Værelse på Remmehuse

Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på.

Fink Ejendommes udstillingshus

Har du lyst til at komme ud og se vores udstillingshus, er der altid mulighed for at komme forbi og få en kop kaffe, samt en rundvisning efter forudgående aftale med vores boligrådgiver.

Her vil du kunne se nogle af de muligheder for individuelle valg, vi tilbyder, samt få en god snak om, hvad der vil være det optimale for jer.