fbpx

Udstillingshus i Hammerum

Bøgeparken 26

På Bøgeparken i Hammerum har vi et 100 kvm udstillingshus med en meget funktionel planløsning.

Huset er indrettet med to værelser samt et åbent køkken-alrum som giver masser af mulighed for at være sammen med familien, mens de daglige gøremål ordnes. Der er desuden en skøn terrasse i forhaven med udgang fra stuen.

Plantegning af Fink Ejendommes udstillingshus i Bøgeparken

Køkkenet er fra HTH i klassiske hvid, som vil passe i enhver boligindretning. I alle vores rækkehuse er der store vinduer i stuen, som giver et fantastisk lys ind i boligen. I huset finder du også et lækkert bryggers med god bordplads. Der er desuden plads til et tørrestativ.

Boligens badeværelse er indrettet med toilet, brus og håndvask.  

Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på. 

Badeværelse i Fink rækkehus
Sovevaerelse i Fink Ejendommes udstillingshus
Stue i Fink Ejendommes udstillingshus

Har du lyst til at komme ud og se et af vores udstillingshuse, er der altid mulighed for at komme forbi og få en kop kaffe, samt en rundvisning efter forudgående aftale med vores boligrådgiver.

Her vil du kunne se nogle af de muligheder for individuelle valg, vi tilbyder, samt få en god snak om, hvad der vil være det optimale for jer.