Byg med os

Skal drømmevillaen bygges på drømmegrunden?

I FinkEjendomme bygger vi villahuse til alle familietyper. Vores huse er ikke typehuse, men individuelt tegnede og designede efter dine egne ønsker og behov. Med andre ord, så skaber vi sammen de bedste rammer for dit fremtidige liv.

villa huse 1

Dine ønsker og behov

Når vi bygger villahuse, er dine ønsker og behov det helt centrale omdrejningspunkt for vores arbejde. Vi stræber efter at finde den løsning, som bedst opfylder dine ønsker til dit fremtidige hjem. Derfor arbejder vores dygtige team af medarbejdere altid i tæt dialog med dig, så vi er sikre på at ramme det ønskede mål. Vi bygger huse i mange forskellige stile og størrelser. Ingen familiers ønsker er helt de samme, og derfor tilpasses huset, så det passer til din familie, så familien ikke skal tilpasse sig huset. 

villa huse 2
4
villa huse 3

Ikke et typehus

Vi bygger ikke typehuse, som du kender det. Vi har ikke et katalog over hustyper, du kan vælge ud fra. Istedet tegnes og udvikles hvert enkelt hus ud fra dine individuelle ønsker, således at du får nøjagtigt det hus, du ønsker dig. På pris og kvalitet er vi fuldt ud konkurrencedygtige i forhold til de klassiske typehuse. Dette skyldes, at vi selv har kompetencerne til at gennemføre hele byggeprocessen fra start til slut, hvorfor vi ikke behøver at arbejde med underentreprenører og andre fordyrende mellemled. Dette betyder også, at vi har langt bedre styr på processerne internt i virksomheden, ligesom kommunikationen både internt og med dig som kunde er effektiv og god.

Vi bygger alle former for huse i alle stilarter. Vi er særligt dygtige til at levere huse i Funkis-stilen med de rene linjer - altid i absolut topkvalitet, til fordelagtige priser og med kundeservice i centrum.

Mere tid til familien

Vores huse bygges i bæredygtige og vedligeholdelsesfrie løsninger, som giver mere tid til de sjove ting i livet. Derfor skal sternbrædder, vinduer og terrasse eksempelvis ikke males hver femte år, men i stedet kan du og familien bruge tiden på det, I har lyst til. Det er topprioritet for os, at vi lykkes med at designe og bygge det hus, som passer nøjagtigt til dig og din familie - det er jo jer, som skal bo i den.

villa huse 4

Tryghed i byggeprocessen

Byggeprocessen kan føles lang og tung, men vores team af dygtige medarbejdere er med hele vejen, og vil rådgive, hjælpe og give inputs i beslutningsprocessen, så processen kører problemfrit og drømmen om en ny lækker villa kan realiseres. Når tegningerne er endeligt godkendte og materialerne er valgt, kan I trygt nyde resten af processen og følge med i opførelsen af jeres nye drømmebolig.

10

Dine drømme - vores ekspertise

Skal vi tage en snak om, hvordan vi sammen kan realisere dine boligdrømme? Tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig og din familie. Med vores ekspertise og dine drømme kan vi sammen skabe noget rigtig godt!

Udfyld nedenstående formular, så hører du fra os indenfor 1-2 hverdage.

Nyhedsbrev