fbpx

Tidligere projekter

Tidligere projekter

Siden år 2014 har vi i Fink Ejendomme specialiseret os i at udvikle boligområder med nøglefærdige, moderne kvalitetshuse med plads til liv og trivsel. Vi har således kompetencerne til at styre hele processen fra bar mark til skønne boliger i komplette områder med veje, stier og fællesarealer – altid tæt på både by og natur.

Herunder finder du de projekter, som vi har udviklet og gennemført.

Engholm Søpark

I 2014 påbegyndte vi udviklingen af dette enestående projekt i naturskønne områder i det nordøstlige Herning. Projektet og boligerne er helt unikke grundet den lækre placering med Engholm Sø til den ene side, Herning by til den anden, samt den lette adgang til motorvejen. I dag er området hjemsted for både unge, ældre og børnefamilier.


Koustrup Mark

I 2017 påbegyndte vi opførelsen af 60 villarækkehuse på Koustrup Mark i Lind, som er den sydligste bydel i Herning. Tæt på motorvejen, Messecenter, Boxen og Knudmose er dette område blevet et skønt hjem for mennesker i alle aldre og som vi er meget stolte over at have udviklet.


Lindebakken

I 2018 købte og udviklede vi byggegrunde til otte 2-plans rækkehuse i Tjørring, som hører til den nordligste del af Herning. Husene ligger tæt på både Holing- og Fuglsang Sø, ligesom Løvbakkerne også er i nabolaget. Derfor er ikke blot husene luksuriøse, men omgivelserne er også helt unikke.