fbpx

Tavlundparken

Tavlundparken

Tavlundparken ligger ved Lind i Herning Kommune. Lind er en aktiv by med et indbyggertal på over 5.000 indbyggere inden for byområdet. Her er masser af foreningsliv, en god skole og gode daginstitutioner.


_Z7A2386 smal copy.jpg

I Lind er der ligeledes mulighed for at tage aktiv del i fodbold, håndbold, gymnastik, fitness, badminton, tennis samt flere aktiviteter. Lind er også kendt for at afholde en årlig byfest med mange aktiviteter for både børn og voksne. Byfesten giver gode muligheder for at få nye venner i nærmiljøet, da den samler byen og omegnen til socialt samvær. I Lind bor der mange børnefamilier, hvilket er attraktivt for den unge familie.


_Z7A3499 copy.jpg


_Z7A3497 copy.jpg


_Z7A3538 copy.jpg

Husene er fra 100 kvm og op til 146 kvm med tilhørende carport og redskabsskur.

Alle huse har belægning foran det store vinduesparti, så der er rig mulighed for at nyde den foranliggende have. Samtlige huse kommer med lækkert inventar fra HTH, og derudover er det muligt at personliggøre huset med egne tilvalg.

Området

Som beboer i området har man let adgang til indkøbsmuligheder, da der i Lind er gode dagligvarebutikker, slagter, bager, pizzeriaer etc. Her er også nem adgang til bybus, og gode stisystemer, som samler byen. Samtidig er vejene omkring området stille og rolige med begrænset trafik.

Fra området er der under 4,5 kilometers cykelafstand på cykelstier til Herning Centrum, hvor du finder et bredt udvalg af butikker, cafeer og spisesteder lige i nærheden. Der er ligeledes let adgang til attraktive fritidsaktiviteter ved Knudmosesøerne, som bl.a. byder på badestrand og Herning Vandski & Wakeboard Klub.

Med kun 2,3 km til nærmeste motorvej er infrastrukturen i området helt i top. Dette giver hurtig adgang til både Holstebro, Århus og Vejle, og ikke mere end 5 minutter i bil til Herning centrum.

Tavlundparken placering

 

Geografiske fakta

  • 0,8 km til Alpi Hallerne

  • 1,2 km til Lind Skole

  • 1,3 km til indkøbsmuligheder

  • 2,3 til motorvej (Århus, Vejle og Holstebro)

  • 4,2 km til Jyske Bank BOXEN

  • 4,5 km på cykel til Herning Centrum

  • 9 km til Herning Centeret

  • 11 km til Gødstrup Supersygehus