fbpx

Udstillingshus i Lind

Tavlundparken 3

Tavlundparken 3 i Lind har vi et udstillingshus, som vi på nuværende tidspunkt også bruger som kontor.

Huset er indrettet med to værelser samt et åbent køkken-alrum som giver masser af mulighed for at være sammen med familien, mens de daglige gøremål ordnes. Der er desuden en skøn overdækket terrasse.

Plantegning på udstillingshus på Tavlundparken i Lind bygget af Fink Ejendomme

I huset finder du også et lækkert bryggers med bordplads, vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden plads til et tørrestativ. Overfor bryggerset er et lækkert og stort badeværelse.

HTH køkken har her leveret et dansk produceret køkken med flotte fronte i natur eg på øen og en grå mat laminat langs væggen. Dette giver et personligt udtryk, og er en kontrast til de hvide vægge.

Køkkenet er desuden fyldt med lækre kvalitets hvidevare, og det er nemt at lave en kop the eller skolde sutteflasken, da Quookeren, som gør det muligt at få kogende vand ud af vandhanen, er et muligt tilvalg i husene.

Materialerne i dette hus er nøje udvalgt for at give boligen et karakterfuldt udtryk. På badeværelset, i gangen samt i bryggerset er der lagt en klinke med marmor, som giver et eksklusivt look – “Calacatta black”.

Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på.

Badeværelse i Fink rækkehus
Køkken i Fink rækkehus

Har du lyst til at komme ud og se et af vores udstillingshuse, er der altid mulighed for at komme forbi og få en kop kaffe, samt en rundvisning efter forudgående aftale med vores boligrådgiver.

Her vil du kunne se nogle af de muligheder for individuelle valg, vi tilbyder, samt få en god snak om, hvad der vil være det optimale for jer.