fbpx

Udstillingshus i Ikast

Remmehuse 1

På Remmehuse i Ikast har vi et 136 kvm udstillingshus med en meget funktionel planløsning.

Huset er indrettet med 4 værelser samt et åbent køkken/alrum. Derudover er der entré, to dejlige badeværelser og praktisk bryggers.

Plantegning over udstillingshus på Remmehuse

Køkkenet er fra HTH, hvor farverne er kombineret med hvidt og mørkt grønt laminat. Farver i køkkenet er en populær tendens, og den grønne farve, skaber her modspil og karakter til det klassiske hvide.
Køkkenet er desuden fyldt med lækre kvalitetshvidevare fra Siemens.

I huset er der, som i alle vores rækkevillaer, store vinduer i stuen, som giver et fantastisk lys ind i boligen. Der er adgang til en dejlig terrasse fra stuen.

Boligens badeværelser er begge indrettet med toilet, brus og håndvask. Her går den grønne farve fra køkkenelementer igen og skaber sammen med de grå klinker en rolig atmosfære.
Der er fra soveværelset direkte adgang til det ene af boligens badeværelser.

Badeværelse på Remmehuse
Værelse på Remmehuse

Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på.

Køkken i udstillingshus

Har du lyst til at komme ud og se et af vores udstillingshuse, er der altid mulighed for at komme forbi og få en kop kaffe, samt en rundvisning efter forudgående aftale med vores boligrådgiver.

Her vil du kunne se nogle af de muligheder for individuelle valg, vi tilbyder, samt få en god snak om, hvad der vil være det optimale for jer.