fbpx

Palle Fløes Vej

Palle Fløes Vej

Palle Fløes vej er beliggende på den anden side af vejen for den nye Lindbjergskolen og Hammerum/Gjellerup hallen. Rækkehusene er centralt placeret i Hammerum mellem Herning og Ikast

Er du interesseret i et af vores rækkehuse til salg, er du meget velkommen til at kontakte vores boligrådgiver eller ejendomsmægleren:?

Plantegninger og huse til salg

På Palle Fløes Vej opfører vi 4 attraktive rækkehuse, hvor både de ind- og udvendige materialer er kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden og naturligvis lever op til moderne krav om holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Hele byggeriet er desuden tilpasset de nye lovgivningsmæssige krav efter BR 18 til energibesparende isolering. Det gælder både isolering i fundament, i hulmur, samt på loft, og det betyder, at energiforbruget i alle boliger ligger på et absolut minimum.

Dette projekt rummer tre attraktive hustyper fordelt på 4 huse på henholdsvis 121, 136 og 146 kvm. Rækkehusene har alle egen carport og redskabsskur.

Alle huse har belægning foran det store vinduesparti med rig mulighed for at nyde den foranliggende have. Samtlige huse kommer med lækkert inventar fra HTH, og derudover er det muligt at personliggøre husene med egne tilvalg.

Herunder finder du materialebeskrivelse, salgsprospekter og plantegninger til hvert af de tilbageværende huse:

Palle Fløes Vej
Området

Palle Fløes Vej ligger tæt på skole, daginstitution samt gode fritidsfaciliteter, herunder foreninger og idrætsgrene i Hall’n. I gåafstand finder du desuden Friluftsbadet i Hammerum, som er velbesøgt hele året og særligt i sommerhalvåret.

I Hammerum er det muligt at gøre sine dagligvareindkøb, og ellers ligger det centralt mellem Ikast, hvor du bl.a. finder Hjertet og Herning, hvor du kan eks. kan shoppe i Herning Centret.Lindbjergskolen

er placeret mellem Hammerum og Gjellerup.Hammerm Gjellerup Hallen

Hall’n

Fritid- Kultur – EventsFrilufsbadet i Hammerum

et moderne friluftsbad


Palle Fløes Vej – placering

 

Geografiske fakta

  • 0,2 km til Lindbjergskolen

  • 0,2 km til Hammerum/Gjellerup Hallen

  • 4,1 km til Herning Centret

  • 6,1 km til Herningholm Erhvervsskole

  • 5,8 km til Herning City

  • 6,5 km til Herning Gymnasium

  • 6,7 km til Baboon City

  • 13,1 km til Regionshospitalet Gødstrup

Er du interesseret i vores øvrige projekter, kan du finde dem her.