fbpx

Lindebakken Udstillingshus

Udstillingshus Lindebakken

På Lindebakken ligger et af vores nuværende udstillingshuse. Her har vi indrettet et af dem, så du kan se et forslag til, hvordan et færdigt hus kan tage sig ud.


Hvidt køkken hjørne

Huset er indrettet med to værelser og et dejligt lyst og åbent køkken-alrum som giver masser af mulighed for at være sammen med familien, mens de daglige gøremål også skal ordnes.


plantegning toetagers rækkehus

Hertil er der et lækkert bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der også er plads til et tørrestativ og plads til at ordne vasketøjet. Overfor bryggerset er et super lækkert og stort badeværelse. 


Hjørnekøkken

Svanekøkken har leveret et dansk produceret, enkelt og stilrent køkken, hvor maden kan tilberedes uden køkken er afskærmet fra resten af huset, og stadig er en del af aktiviteterne i køkken-alrummet.


stue housedoctor biopejs


spisestue house doctor

Køkkenet er fyldt med lækre kvalitets hvidevare, og det er nemt at lave en kop the eller skolde sutteflasken, da Quookeren, som gør det muligt at få kogende vand ud af vandhanen, er et muligt tilvalg i husene.


badeværelse meraki

Materialerne i huset er nøje udvalgt i klassiske neutrale farver, som betyder at familien kan indrette sig præcis som de har lyst til. Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på. 


Børneværelse house doctor


Altan med udsigt


soveværelse med housedoctor lamper


trappe egetræ

Kom endelig ud og se vores udstillingshus, få en snak med vores sælger, og bliv inspireret til indretningen af dit nye kvalitets rækkehus. 

Book en rundvisning

Nyhedsbrev