fbpx

Koustrup Mark Salg

Ny Koustrup Mark

På Koustrup Mark i Lind ved Herning har vi opført 60 attraktive rækkehuse i høj kvalitet med store vinduespartier i køkken/alrum og med have, carport og fællesarealer.


Gavlhus set fra haven

Hvert enkelt hus opføres i gode og solide materialer fra førende leverandører. Både ind- og udvendige materialer er kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden og lever op til moderne krav om holdbarhed og et minimum af vedligeholdelse. Samtlige huse er derover bygget energivenlige.


Vognhuset udefra


Vognhuset indefra

Området er bygget op omkring “Vognhuset”, som er en fredet bygning, oprindeligt anvendt til hestevogne og lignende, og som vi restaurerede i 2017. Vognhuset fungerer som fælleshus for beboerne i området med indvendig basketballbane, bordtennis, sandkasse og bænke. Bygningen er ejet af grundejerforeningen og alle medlemmer kan booke det til afholdelse festlige arrangementer m.m. Ved siden af Vognhuset er en moderne legeplads.

Husenes opbygning

De i alt 60 rækkehuse er fordelt på ni forskellige typer, som alle har det til fælles, at der er højt til loftet, masser af lys og en fremragende indvendig akustik, da loftet er udført i akustik træbeton plader. Husene findes i størrelser fra 100 til 146 kvm, mens carporten måler 24 kvm og skuret 7 kvm. Alle huse har desuden belægning foran det store vinduesparti. Samtlige huse kommer med lækkert inventar fra Svane Køkkenet, og derudover er der muligt at personliggøre huset med egne tilvalg.

Plantegninger og huse til salg

Salget af husene i projektet er gået forrygende og til tider har vi haft svært ved helt at følge med efterspørgslen. Således er der på nuværende tidspunkt kun et enkelt hus tilbage – et af vores udstillingshuse.

Herunder finder du en plantegning over området samt links til det tilbageværende hus.


Situationsplan med solgt-skilte KM_page-0001 (2).jpg

Etape 10

Koustrup Mark 27 (112 kvm) 2.195.000 kr.

Koustrup Marks placering

 

  • 0,2 km til Lind Skole

  • 0,3 km til Børneoasen

  • 0,3 km til Alpi hallerne

  • 0,8 km til indkøbsmuligheder 

  • 1,4 km til Motorvejen (Århus, Vejle & Holstebro)

  • 1,7 km til Højgårdskolen & Børnehus

  • 3,5 km til Jyske Bank BOXEN 

  • 4,3 km til Herning Centrum 

  • 11 km til Gødstrup Supersygehus

 


 

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående kontaktformular og så hører du fra os snarest.

Nyhedsbrev