fbpx

Koustrup Mark Udstillingshus

Udstillingshuse Koustrup Mark

På Koustrup Mark har vi haft to udstillingshuse. Her kan du se, hvordan vi valgte at indrette dem.


Køkken

Dette hus er indrettet med to værelser og et dejligt lyst og åbent køkken-alrum som giver masser af mulighed for at være sammen med familien, mens de daglige gøremål også skal ordnes.


Plantegning

Hertil er der et lækkert bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der også er plads til et tørrestativ og plads til at ordne vasketøjet. Overfor bryggerset er et super lækkert og stort badeværelse. 


Køkken rækkehus

Svanekøkken har leveret et dansk produceret, enkelt og stilrent køkken, hvor maden kan tilberedes uden køkken er afskærmet fra resten af huset, og stadig er en del af aktiviteterne i køkken-alrummet.


biopejs spiseplads


køkkenø

Køkkenet er fyldt med lækre kvalitets hvidevare, og det er nemt at lave en kop the eller skolde sutteflasken, da Quookeren, som gør det muligt at få kogende vand ud af vandhanen, er et muligt tilvalg i husene.


rummeligt badeværelse

Materialerne i huset er nøje udvalgt i klassiske neutrale farver, som betyder at familien kan indrette sig præcis som de har lyst til. Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på. 


køkkenalrum


soveværelse


børneværelse


bryggers


Her ser du et andet bud på en indretning i et af vores udstillingshuse ved Koustrup Mark, hvor der bl.a. er kommet farve på en væg i stuen.


stue med farvet væg


Kom endelig ud og se vores nuværende udstillingshus, få en snak med vores sælger, og bliv inspireret til indretningen af dit nye kvalitets rækkehus. 

Book en rundvisning

Nyhedsbrev