Udstillingshus Koustrup Mark

På Koustrup Mark ligger vores nuværende udstillingshus, som er en del af Blok 1 - den første del af området, hvorpå huse er blevet opført. Her har vi indrettet et af vores huse, så du kan se et forslag til et færdigt hus.

1

Huset er indrettet med to værelser og et dejligt lyst og åbent køkken-alrum som giver masser af mulighed for at være sammen med familien, mens de daglige gøremål også skal ordnes.

udstillingshus

Hertil er der et lækkert bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der også er plads til et tørrestativ og plads til at ordne vasketøjet. Overfor bryggerset er et super lækkert og stort badeværelse. 

2

Svanekøkken har leveret et dansk produceret, enkelt og stilrent køkken, hvor maden kan tilberedes uden køkken er afskærmet fra resten af huset, og stadig er en del af aktiviteterne i køkken-alrummet.

3
5

Køkkenet er fyldt med lækre kvalitets hvidevare, og det er nemt at lave en kop the eller skolde sutteflasken, da Quookeren, som gør det muligt at få kogende vand ud af vandhanen, er standard i husene.

6

Materialerne i huset er nøje udvalgt i klassiske neutrale farver, som betyder at familien kan indrette sig præcis som de har lyst til. Alle dørene er hvidlakerede, og står flotte og enkle. Gulvene er dejligt lune, da der er gulvvarme i hele huset. Hverken det slidstærke laminatgulv eller klinkegulvet er derfor kolde at gå på. 

7
8
10
9

Kom endelig ud og se vores udstillingshus, få en snak med vores sælger, og bliv inspireret til indretningen af dit nye kvalitets rækkehus. 

Book en rundvisning

Nyhedsbrev