Kvalitets rækkehuse på de bedste grunde med mulighed for dit personlige præg

 

Tre værdier som er vigtige for FinkEjendomme

kvalitet

KVALITET

Hos FinkEjendomme er kvalitet en vigtig grundsten, og vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dit nye hjem. Solide byggematerialer og et stærkt team af dygtige og dedikerede håndværkere er din garanti for det bedste resultat.

grundighed

GRUNDIGHED

Din nye bolig er gennemarbejdet ned til den mindste detalje og emmer af funktionalitet og frirum. Alle kvadratmeter er optimalt udnyttet og vi sikrer dig et velfungerende hjem, med god indretning tilpasset dine personlige ønsker.

Tryghed

TRYGHED

Vi lægger stor vægt på at guide dig sikkert gennem hele byggeprocessen, fra de indledende møder, til vi overdrager dig nøglerne til din nybyggede kædevilla. Gennem et tæt samarbejde med dig bliver dine idéer og vores erfaring kombineret på den bedste måde.

 

Udtalelser fra kunder

Vi er bevidste om, at vores samfund i dag rummer mange forskellige familietyper og måden vi vælger at indrette os på er individuel. Vores ønsker og behov er forskellige, og derfor skal de boliger vi bor i, også være forskellige.

 
 
1
2
3

Hos FinkEjendomme har du mulighed for netop at vælge den bolig, som passer bedst til dine behov og ønsker.

Vi tilbyder flere forskellige hustyper med varierende størrelser fra 114 kvm – 145 kvm. Uanset størrelse har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på huset, med udgangspunkt i vores tilvalgskatalog.

 

1

Alle vores huse afleveres indflytningsklare til den aftalte pris og tidspunkt. Du betaler først ved overtagelsen og vi tilbyder 1- og 5- års gennemgang uden beregning.

 
 
finkejendomme
2
2