fbpx

Engholm Søpark

ENGHOLM SØPARK

Unik og eksklusiv bydel i Herning.

I 2014 påbegyndte vi vores største byggeprojekt til dato, da vi købte og udstykkede en grund og byggede 24 lækre og moderne rækkehuse på den. Området fik navnet Engholm Søpark.


_Z7A9881.jpg

Området er blevet udviklet af det berømte og internationalt anerkendte danske arkitektfirma, Henning Larsen Architects, og er beliggende i den nordøstlige del af Herning. Området afgrænses af den gamle Alhedesti mod vest, de åbne enge og golfbanerne mod syd og af åen mod øst. Ved siden af åen ligger en kunstig sø med egen sandstrand, som er opstået under udgravningerne til den midtjyske motorvej.

 


Engholm Søpark er et enestående område beliggende i naturskønne omgivelser og som tilbyder det hele: Der er let adgang til Herning Bymidte og motorvejen imellem Vejle og Herning, der giver nem transport til flere store byer som Silkeborg, Århus, Kolding og Holstebro. Dertil er der gåafstand via sikre stisystemer til både skole, indkøb og sportsfaciliteter. Kombineret med rekreative områder omkring søen, et kuperet terræn og grønne enge, hvor vildtet græsser, er dette et skønt sted at bo.


golf


Herning Golfklubs baner grænser op til området og giver golfinteresserede ideelle vilkår for at dyrke deres sport, mens det bidrager med ro og fred til området generelt. Den store kunstige sø opstod i forbindelse med motorvejsudviklingen og har siden fået lavet sandstrand.


_Z7A9912crop.jpg


søpark

Rækkehusene er bygget i forskellige typer, som dog alle har det til fælles, at der at højt til loftet og masser af lys. Derudover er den indvendige akustik fremragende, da loftet er udført i træbeton plader.


Er du interesseret i vores nuværende projekter, kan du finde dem her.