fbpx

Blabærvej

Blåbærvej 

I den sydlige del af Brande har vi opført 5 energivenlige og attraktive rækkehuse i høj kvalitet med store vinduespartier i køkken/alrum, egen have, carport og redskabsskur.


_Z7A2386 copy - Kopi.jpg

Rækkehusene er bygget i to forskellige typer og fælles for dem er, at der er højt til loftet, masser af lys og fantastisk indendørs akustik. Loftet er således udført i træbeton, som produceres med det formal at skabe god indvendig akustik. De store vinduespartier i stuen består af solglas, som reducerer solindfald og dermed sikrer at rummet ikke bliver ubehageligt varm om sommeren. Samtidig nedsætter solglas varmetabet når det er koldt.

Hvert hus er bygget i gode, solide materialer fra førende leverandører og både indvendig og udvendig er materialerne kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden, så de lever op til de moderne krav om holdbarhed, energivenlighed og et absolut minimum af vedligeholdelse. På den måde kan der bruges mere tid på det, der betyder allermest i livet.


IMG_5593.jpg

Til begge de to forskellige typer – nemlig en Type 1 på 113 kvm og en Type 2 på 121 kvm, hører carport, redskabsskur og forhave. I det store køkken/alrum er en halvø, som giver overblik over hele boligen samt udsigt til haven. Husene er veludstyret med lækkert inventar.


 


Er du interesseret i vores nuværende projekter, kan du finde dem her.