Blåbærvej 

I den sydlige del af Brande opfører vi 5 nye, energivenlige og attraktive rækkehuse i høj kvalitet med store vinduespartier i køkken/alrum, egen have, carport og redskabsskur.

_Z7A9348_small.jpg

Rækkehusene kommer i to forskellige typer og fælles for dem er, at der er højt til loftet, masser af lys og fantastisk indendørs akustik. Loftet er således udført i træbeton, som produceres med det formal at skabe god indvendig akustik. De store vinduespartier i stuen består af solglas, som reducerer solindfald og dermed sikrer at rummet ikke bliver ubehageligt varm om sommeren. Samtidig nedsætter solglas varmetabet når det er koldt.

Hvert hus bygges i gode, solide materialer fra førende leverandører og både indvendig og udvendig er materialerne kvalitetsmæssigt afstemt efter hinanden, så de lever op til de moderne krav om holdbarhed, energivenlighed og et absolut minimum af vedligeholdelse. På den måde kan du bruge mere af din tid på det, der betyder allermest for dig i livet.

IMG_5593.jpg

De 5 huse bygges i to forskellige typer - nemlig en Type 1 på 113 kvm og en Type 2 på 121 kvm. Med til begge hører carport, redskabsskur og forhave. I det store køkken/alrum er en halvø, som giver overblik over hele boligen samt udsigt til haven. Husene er veludstyret med lækkert inventar, men du har selv mulighed for at sætte dit præg på huset.

Plantegninger og huse til salg

Selvom projektet er helt nyt, så gå salget af husene allerede hurtigt. Efterspørgslen på moderne rækkehuse er stor, så skynd dig endelig at tage kontakt til os, hvis du er interesseret.

Herunder finder du salgsprospekter og plantegninger til hvert af de tilbageværende huse.

Blåbærvej 23 (121 kvm)

Blåbærvej 25 (113 kvm)

Blåbærvej 27 (121 kvm)

BLåbærvej situationsplan opdateret 6_8 (1).png

Vi samarbejder med LokalBolig i Brande om salget af husene på Blåbærvej. Besøg deres hjemmeside her for at se rækkehusene.

Blåbærvejs placering

 
  • 0,6 km til supermarkeder

  • 0,8 km til Bakkely Fiskesø

  • 1,2 km til Brande Centrum

  • 1,4 km til Brande Kommune

  • 1,4 km til Brande Bibliotek

  • 1,6 km til Dalgasskolen

  • 1,7 km til Børnehuset Brande

  • 2,1 km til Motorvej (Herning & Vejle)


Tag kontakt til os

Ønsker du at komme i dialog omkring husene på Blåbærvej, så udfyld kontaktformularen - så hører du fra os snarest.

Nyhedsbrev